locked
SSRS:Value not coming on report manager RRS feed

  • Question

  • Hi when I preview report in BIDS value is coming in all column But when I preview on report manager I see value in every column except one.

    Any suggestion????


    j

    Monday, May 21, 2012 7:29 AM

Answers

  •  

    Hi There

    Can you please do the following first. I don’t know whether this could be an issue or not but please delete the data file of your rdl inside your development environment. The data file is saved as <reportname>.rdl.data in the same directory as the report definition file.

    I am thinking it might be possible that your BIDS are caching the old data

    If you have any question please let me know.

    Many Thanks

    Syed Qazafi Anjum

    Please click "Mark as Answer" if this resolves your problem or "Vote as Helpful" if you find it helpful.


    I suggest you that please delete the cached .rdl.data file and then check again both in BIDS as well as in Report manager

    • Edited by Syed Qazafi Anjum Monday, May 21, 2012 11:46 AM
    • Proposed as answer by Lola Wang Tuesday, May 22, 2012 1:58 AM
    • Marked as answer by Elvis Long Friday, June 1, 2012 2:07 AM
    Monday, May 21, 2012 11:43 AM

All replies

  • Hmmm...this is not an expected behaviour,,,,

    Try to delete report from the manager and redeploy the same, May b it works


    Amit
    Please mark as answer if helpful
    http://fascinatingsql.wordpress.com/

    Monday, May 21, 2012 9:09 AM
  • Hi There

    Can you please check the properties of your data source whether it is linking to same database as your development datasource because sometime when you set overridedatasource property to false then it might be possible that your development data source might be different from production data source

    If you have any question please let me know.

    Many Thanks

    Syed Qazafi Anjum

    Please click "Mark as Answer" if this resolves your problem or "Vote as Helpful" if you find it helpful.

    Monday, May 21, 2012 10:19 AM
  • I have checked properties are correct..but still not getting answer...


    j

    Monday, May 21, 2012 11:32 AM
  • Its not working

    j

    Monday, May 21, 2012 11:32 AM
  •  

    Hi There

    Can you please do the following first. I don’t know whether this could be an issue or not but please delete the data file of your rdl inside your development environment. The data file is saved as <reportname>.rdl.data in the same directory as the report definition file.

    I am thinking it might be possible that your BIDS are caching the old data

    If you have any question please let me know.

    Many Thanks

    Syed Qazafi Anjum

    Please click "Mark as Answer" if this resolves your problem or "Vote as Helpful" if you find it helpful.


    I suggest you that please delete the cached .rdl.data file and then check again both in BIDS as well as in Report manager

    • Edited by Syed Qazafi Anjum Monday, May 21, 2012 11:46 AM
    • Proposed as answer by Lola Wang Tuesday, May 22, 2012 1:58 AM
    • Marked as answer by Elvis Long Friday, June 1, 2012 2:07 AM
    Monday, May 21, 2012 11:43 AM