none
Issue creating Groups using Graph API RRS feed

  • Question

  • Getting below error message when trying to consume Azure AD Graph API https://graph.microsoft.com/beta/groups. But, in group is being created in Azure AD.

    Any ideas or suggestions to fix this issue is appreciated.

    {

      "error": {
        "code": "BadRequest",
        "message": "The MIME type 'text/html, image/gif, image/jpeg, *; q=.2, */*; q=.2' requires a '/' character between type and subtype, such as 'text/plain'.",
        "innerError": {
          "request-id": "<<Request ID>>",
          "date": "2019-06-24T13:53:41"
        }
      }
    }

    Thanks

    Siva Pokuri.

    Monday, June 24, 2019 2:05 PM

Answers

  • After adding property "Accept" with "application/json" in the request it's fixed.

    Thanks for the reply anyways.

    -- Siva Pokuri.

    • Marked as answer by pokuri Monday, July 1, 2019 2:04 PM
    Tuesday, June 25, 2019 8:42 PM

All replies

  • can you show full request body? And is there reason of why do you use beta API for groups creation? Graph API v1.0 can be used for that as well: Create group

    POST https://graph.microsoft.com/v1.0/groups
    Content-type: application/json
    Content-length: 244
    
    {
      "description": "Self help community for library",
      "displayName": "Library Assist",
      "groupTypes": [
        "Unified"
      ],
      "mailEnabled": true,
      "mailNickname": "library",
      "securityEnabled": false
    }

    Blog - http://sadomovalex.blogspot.com
    Dynamic CAML queries via C# - https://github.com/sadomovalex/camlex

    Monday, June 24, 2019 3:09 PM
  • After adding property "Accept" with "application/json" in the request it's fixed.

    Thanks for the reply anyways.

    -- Siva Pokuri.

    • Marked as answer by pokuri Monday, July 1, 2019 2:04 PM
    Tuesday, June 25, 2019 8:42 PM