none
LDControls.MediaPlayerPlayTime returns 0.0 problem RRS feed

  • Question

  • Litdev

    I downloded Litdev ver1.2 . (also downloded small basic ver1.2)

    LDControls.MediaPlayerPlayTime returns 0.0.    Please fix it.

    GraphicsWindow.Show()
    player = LDControls.AddMediaPlayer(500,400)
    LDControls.MediaPlayerLoad(player,LDDialogs.OpenFile("mp4","C:\"))
    playTime = 0.1*Math.Round(LDControls.MediaPlayerPlayTime(player)/100)
    TextWindow.WriteLine(playTime)    <----  this shows 0.0

    Thursday, October 22, 2015 1:13 AM
    Answerer

Answers

  • Tested with 1.1:

    the program needs a   LDControls.MediaPlayerPlay(player), the it reports a playTime !


    Jan [ WhTurner ] The Netherlands



    Thursday, October 22, 2015 5:59 PM
    Answerer

All replies

  • Tested with 1.1:

    the program needs a   LDControls.MediaPlayerPlay(player), the it reports a playTime !


    Jan [ WhTurner ] The Netherlands



    Thursday, October 22, 2015 5:59 PM
    Answerer
  • Tested with 1.1:

    the program needs a   LDControls.MediaPlayerPlay(player), the it reports a playTime !


    Jan [ WhTurner ] The Netherlands



        WhTurner33     Yes,  it worked.  I found it needs program.delay.     thank you. 

     GraphicsWindow.Show()
     player = LDControls.AddMediaPlayer(500,400)
     LDControls.MediaPlayerLoad(player,LDDialogs.OpenFile("mp4","C:\"))
     LDControls.MediaPlayerPlay(player)
     Program.Delay(600)                '<---- <550ms doesn't work
     playTime = 0.1*Math.Round(LDControls.MediaPlayerPlayTime(player)/100)
     TextWindow.WriteLine(playTime)   ' <---- 

     show   LDMediaPlayer  program ;  DMV543-3    use freely.


    • Edited by NaochanONEditor Thursday, October 22, 2015 11:47 PM add comment
    Thursday, October 22, 2015 11:28 PM
    Answerer