locked
Media Player Control Problem RRS feed

  • Question

  • User-1920264247 posted

    I am using the Media Player Contro on a web form and point the URL to a video file on the server.  I had this working before, but it doesn't work any longer.  The control shows up and seems to function okay, but when you click on the play button, it briefly flashes the words, "connecting to media..." and then does nothing.

    Any ideas?

            <cc1:Media_Player_Control ID="mpMedPlyr" runat="server" FullScreen="False" 
                Height="483px" 
                MovieURL="./EyeSafety WISHA 5 Minutes.wmv"
                StretchToFit="True" 
                Width="567px" EnableContextMenu="True" uiMode="Mini" />


     

    Saturday, September 11, 2010 1:21 PM

Answers

  • User2138254679 posted

    Hi,


    Check your

    MovieURL="./EyeSafety WISHA 5 Minutes.wmv"  property.

    Jjust remove ./ from MovieURL property.


    I had this working before, but it doesn't work any longer. 

    Does file exist in physical location? check its name, its name should be same as in MovieURL Property.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Saturday, September 11, 2010 3:22 PM

All replies

  • User2138254679 posted

    Hi,


    Check your

    MovieURL="./EyeSafety WISHA 5 Minutes.wmv"  property.

    Jjust remove ./ from MovieURL property.


    I had this working before, but it doesn't work any longer. 

    Does file exist in physical location? check its name, its name should be same as in MovieURL Property.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Saturday, September 11, 2010 3:22 PM
  • User-1920264247 posted

    Stupid me.  I moved it from folder to another, so the virtual path (I think that's what you'd call it) didn't work.  Thanks for the reply. 

    Tuesday, September 21, 2010 8:30 PM