none
Workflows can't start RRS feed

  • Question

  • Hi there 

    I am working on Creating simple workflow using SharePoint Designer 

    my SP farm consist of two servers - one for SQL server and the other for SharePoint 

    Here is what I did on newly installed SharePoint Farm 

    1- I installed WF manager on the SharePoint server  - created new farm and registered it with SharePoint - I didn't use recommended settings but I left defaults most of the configuration and checked HTTP support  

    2- Create and configure app management and subscription services and they work like magic 

    3- configured user profile service application 

    4- configured outgoing email for local Exchange server 

    5- Created simple workflow at SharePoint designer [email users with 2013 WF] - and associated it with document library to automatically start when item created or changed - then I saved WF and published it 

    6- I added document to the document library and nothing happened 

    I checked workflows - it shows 0 work flows 

    I am stuck now and hopefully I can find solution soon 

    SIDE NOTE: when I create workflow in 2010 it does actually work 

    Thank you 



    • Edited by AhmedBakr Wednesday, October 22, 2014 8:55 AM modify point 1
    Wednesday, October 22, 2014 6:53 AM

All replies

  • please guys I need some help here 

    I recreated the whole thing and followed every little piece of recommendation like 

    1- make sure the users using work flow have profiles at UPSA - so I created Sync and logged on with these users 

    2- I re-installed WF farm using the default settings 

    nothing yet is able to work 

    Thursday, October 23, 2014 6:18 AM
  • Same issue here. any one has any idea? 

    Adit

    Thursday, October 23, 2014 9:57 PM