none
Uploading a file in a Document Library Web Part (SharePoint Online) with the same name doesn't replace the existing one. RRS feed

  • General discussion

  • Hello,

    Our team is trying to upload a document with the same file name in a Document Library Web Part and the "Replace" function is not appearing and nothing is happening after uploading. The "Replace" function is working though if we are uploading the files directly on the Document Library App. Please advise course of action or suggestions. 

    Wednesday, August 14, 2019 3:50 PM

All replies

  • Do you mean the checkbox?

    It exist on my side.  I suggest you try to add a new library webpart.

    If the issue persists, please upload screenshots.


    Justin Liu Office Apps & Services MVP, MCSE
    Senior Software Engineer
    Please Vote and Mark as Answer if it helps you.

    Friday, August 16, 2019 1:08 AM
  • (Somehow I cannot upload the screenshots here)

    The link below shows the Document Library Web Part, this is where we are trying to upload the files. Now when you upload a file with the same name it doesn't prompt that the file is already existing and the "Replace" function is not appearing. 

    https://drive.google.com/file/d/1lzZJWqyaESp0uoIdVjCbP7fyOszHwwkj/view?usp=sharing

    Now, here, the link below shows the Document Library App , when we upload the files directly here with the same file name, it prompts us that the file already exists and if we want to replace the file.

    https://drive.google.com/file/d/1Gy_xbnj7DVavYSGn3Atfl2NHmihMB8my/view?usp=sharing

    Friday, August 16, 2019 6:37 PM