none
Windows web services API error RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I have generated web service client from WSDL of web service using WsUtil tool of VS 2015 on windows 7 OS.

    I have use exactly above code to connect to web service with just last method change. I am calling method exposed by webservice . I am sending SOAP request but I get below error

    Failure: errorCode=0x803d0000
    An error occurred at row 1, column 321 (0x141).
    The value '' could not be parsed as a qualified name.

    I am connecting to https web service.

    previously I was connecting to this web service using staff that time I was needing client certificate.

    I am not sure how to do that with web services API's as I can not see much examples regarding that.

    Can you please help me with above error

    Wednesday, August 23, 2017 3:48 PM

All replies

  • Hi ShekhardPatil,

    Welcome to the MSDN forum.

    Refer to your description, your issue is about the Windows Desktop Web Services API development. Since our forum is to discuss the VS IDE, I will help you move this thread to the appropriate forum: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/home?forum=wwsapi to seek for a more professional support, thank you for your understanding.

    Best regards,

    Sara


    MSDN Community Support Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com


    Thursday, August 24, 2017 2:23 AM
  • Hello Sara,

    I think I can see question posted by me earlier in the WWSapi thread only but I still went to link shared by you and reposted my query in https://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/080c5161-eed0-40cf-9f30-b89469e754f4/windows-web-services-api-error?forum=wwsapi

    butit has been more than 2 days, still no body has answered it.

    Saturday, August 26, 2017 11:39 AM
  • Hi ShekhardPatil,

    Maybe you can also try to raise up this issue in here:https://stackoverflow.com/questions with the tag '[wwsapi]', check if there have some other community members have any ideas on your issue or not.

    Best regards,

    Sara


    MSDN Community Support Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com

    Monday, August 28, 2017 9:18 AM