locked
Not working on Windows Server 2008 RRS feed

  • Question

  • User227904348 posted

    Hi,

     

    I had the CSS friendly adapters working great on our old server (windows server 2003 - 32bit) and now we have moved to a 64 bit environment and now I can not get the CSS friendly adapters to work.

    We are using SharePoint 2007.

    Is there another work thru for 64bit environment.

    I notice windows server 2008 has a directory  C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64 would I be using the browser file in this directory???

    Please help!

    Tuesday, May 4, 2010 10:19 PM

All replies

  • User227904348 posted

    Hi there,

    does any one look at this forum? does any one use CSSFriendly Adapters? Has any one been successful in getting them working on Windows 2008 Server? And with in the SharePoint environment?

    I would love to hear from anyone's experience. please

    regards

    Tuesday, May 25, 2010 7:18 PM
  • User-537045097 posted

    I'm having the same issue. I have succesfully installed and tested on Windows server 2008 32 bit machine and when i tried to deploy it to the 64bit Server it doesn't work at all.

    Wednesday, July 14, 2010 9:41 PM
  • User17124995 posted

    I'm having a problem that I can't resolve and maybe it is because I'm on Windows 7 x64.  Maybe it is the same issue that you are seeing and is related to all versions of x64.

    http://forums.asp.net/t/1581828.aspx

     

    Dogulas 

    Saturday, July 24, 2010 1:07 PM