locked
Referenced Text in CCD not importing Correctly RRS feed

  • Question

  • I'm doing some testing on HealthVault, and I added a problem to my health record:

    Condition Name: New Test Condition

    Status: Currently Has This

    Onset Date: 2010-10-09

    I exported the information into a CCD. I then took that exact CCD, no modifications, and tried to import it to my HealthVault record. When I do this, that Status does not show, and it tries to add the Condition as a new one.

    Condition Name: New Test Condition

    Status:

    Onset Date: 2010-10-09

    ...

    <section>
         <templateId root="2.16.840.1.113883.10.20.1.11" />   
         <code code="11450-4" codeSystem="2.16.840.1.113883.6.1" codeSystemName="LOINC" displayName="Problem list" />
         <title>Problems</title>
         <text>
              <table>
                   <thead>
                      <tr>
                         <th>Name</th>
                         <th>Status</th>
                         <th>Onset Date</th>
                     </tr>  
                   </thead>
                 <tbody>
                    <tr>
                       <td>  
                                  <content ID="ID0EP">New Test Condition</content>
                             </td> 
                             <td>
                                  <content ID="ID0EX">Current: Currently has this</content>
                             </td>
                             <td>2010-10-09</td>
                        </tr>
                   </tbody>
              </table>  
         </text>
         <entry typeCode="DRIV">
              <act classCode="ACT" moodCode="EVN">      
                   <templateId root="2.16.840.1.113883.10.20.1.27" />
                   <id root="63b5d47a-c107-4dff-849a-0abf4c87ee0a" />
                   <code nullFlavor="NA" />
                   <statusCode code="active" />
                   <entryRelationship typeCode="SUBJ" inversionInd="false">
                        <observation classCode="OBS" moodCode="EVN">
                             <templateId root="2.16.840.1.113883.10.20.1.28" />
                             <id root="63b5d47a-c107-4dff-849a-0abf4c87ee0a" />
                             <code nullFlavor="OTH">
                                  <originalText>New Test Condition</originalText>
                             </code>
                             <text>
                                  <reference value="#ID0EP" />
                             </text>
                             <statusCode code="completed" />
                             <effectiveTime>
                                  <low value="20101009" />
                             </effectiveTime>
                             <value xsi:type="CD" displayName="New Test Condition" />
                             <entryRelationship typeCode="REFR" inversionInd="false">
                                  <observation classCode="OBS" moodCode="EVN">       
                                       <templateId root="1.3.6.1.4.1.19376.1.5.3.1.4.1.1" />
                                       <templateId root="2.16.840.1.113883.10.20.1.57" />
                                       <templateId root="2.16.840.1.113883.10.20.1.50" />
                                       <code code="33999-4" displayName="Status" codeSystem="2.16.840.1.113883.6.1" codeSystemName="LOINC" />
                                       <text>
                                            <reference value="ID0EX" />
                                       </text>
                                       <statusCode code="completed" />
                                       <value xsi:type="CE" codeSystem="2.16.840.1.113883.6.96" codeSystemName="SNOMED CT" code="55561003" />
                                  </observation>
                             </entryRelationship>        
                        </observation>
                   </entryRelationship>
              </act>
         </entry>
    </section>

    Tuesday, October 5, 2010 3:44 PM

Answers

  • Hello Robertson,


    I have got a conformation on this issue from our Product Group and We have identified this is a bug from our side. It will be fixed in our next release (1012).

    Thanks for pointing out this issue.

    Regards,

    Madan Kamuju

    • Proposed as answer by Madan kamuju Thursday, October 7, 2010 3:18 PM
    • Marked as answer by JRobertson427 Thursday, October 7, 2010 8:07 PM
    Thursday, October 7, 2010 10:15 AM

All replies

  • Hello Robert,

    I am able to repro this issue and i will contact our Product Group on this issue. I will get back to you once i get some information.

    Regards,

    Madan Kamuju

    Wednesday, October 6, 2010 10:00 AM
  • Hello Robertson,


    I have got a conformation on this issue from our Product Group and We have identified this is a bug from our side. It will be fixed in our next release (1012).

    Thanks for pointing out this issue.

    Regards,

    Madan Kamuju

    • Proposed as answer by Madan kamuju Thursday, October 7, 2010 3:18 PM
    • Marked as answer by JRobertson427 Thursday, October 7, 2010 8:07 PM
    Thursday, October 7, 2010 10:15 AM