none
User Macros no longer run from the QAT nor from the ribbon RRS feed

  • Question

  • I have my macros set up in a PERSONAL.xlsb workbook form which I have added a few shortcuts on to both the QAT and the Ribbon for easy access.  However, recently none of these icons work, no matter.

    Whenever I click on any of the icons here, nothing happens.  

    Does anyone know what could have happen here and what could be a possible solution?

    Thanks

    Wednesday, January 7, 2015 2:03 PM

All replies

  • Refer to the following link.

    http://blogs.technet.com/b/the_microsoft_excel_support_team_blog/archive/2014/12/11/forms-controls-stop-working-after-december-2014-updates-.aspx

    There is also a FixIt at the following link but currently I am unable to get to the site. I know that Microsoft are currently carrying out work on some sites so I don't know if the following one is included.

    https://support.microsoft.com/kb/3025036/

    On my computer I have Windows 7 and I just went to Start and then entered %temp% in the field and I used Ctrl and A to select all of the temporary files and I deleted all that I could. Some files will return a message telling you that the file is in use so just click skip on these. Doesn't hurt to clean out the temporary folder occasionally anyway because it grows to hundreds of files that are not needed. The applications create new temp files if they are not already existing.


    Regards, OssieMac

    Friday, January 9, 2015 3:10 AM