locked
Xamarin stopped working‏ RRS feed

  • Question

  • User46478 posted

    I do not remember what specially i changed on my computer. But after updating Xamarion.iOS notified by Visual Sudio it stopped working. I can not find Xamarin Menu on the Tools Menu in Visual Studio 2013.

    I twice reinstalled Xamarin. But it does not helped me. In my Programs and features list has below xamarin products installed

    1.Xamarin Universal Installer 3.5.0.0 5.53 Mb

    2.Xamarin Studio 5.5.3.6 92.7 Mb

    3.Xamarin 3.7.248.0 240 Mb

    And what i can do at this time? I need your help to fix problem.

    I am using Windows8.1 Pro Visual Studio 2013 Ultimate Platform is x64

    I have tried this solutions. But not helped at all

    1. I have uninstalled All Xamarin Conponents from "Program And Features"
    2. Removed folder from following location C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\Common7\IDE\Extensions\

    Then i reinstalled Xamarin via Xamarin.VisualStudio_Setup-3.7.248.msi. But it does not helped. Then begin from beginning. And reinstalled Xamarin via XamarinInstaller.exe. But it does not helped i at all. After all it does not appeared on Visual Studio version Information Visual Studio > Help > About Visual Studio .

    Monday, November 3, 2014 12:06 PM

Answers

  • User33852 posted

    Hi Elvin,

    i got the same problem as you.

    I deleted all from Xamarin with Programs/Uninstall Xamarin and reinstall Xamarin direct from homepage. This worked for me (crossfingers).

    Greets, Timo

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Tuesday, November 4, 2014 10:56 PM

All replies

  • User33852 posted

    Hi Elvin,

    i got the same problem as you.

    I deleted all from Xamarin with Programs/Uninstall Xamarin and reinstall Xamarin direct from homepage. This worked for me (crossfingers).

    Greets, Timo

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Tuesday, November 4, 2014 10:56 PM
  • User46478 posted

    @TiKe, as you said i deleted all from Xamarin with Programs/Uninstall Xamarin and reinstall Xamarin direct from homepage. But does not helped me. But after repearing Visual Studio it worked

    IT WAS MY SOLUTION

    Wednesday, November 5, 2014 7:55 AM