locked
Problem deploying LS2012 RRS feed

  • Question

  • Hi all I'm importing my application and get these warning/errors:

    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'Update web.config connection string/1' is applicable to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config' because of its scope.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'DevExpress.XtraReports.LightSwitch.Server.XtraReportsService/1' is applicable to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config' because of its scope.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'DevExpress.XtraReports.LightSwitch.Server.XtraReportsService/1' could not be applied to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config'. Deployment will continue with the original data. Details:
    No matches were found for the search string 'configuration/connectionStrings/add[@name='DevExpress.XtraReports.LightSwitch.Server.XtraReportsService']/@connectionString' (type 'XmlFile').
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'TidesData/1' is applicable to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config' because of its scope.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'TidesData/1' could not be applied to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config'. Deployment will continue with the original data. Details:
    No matches were found for the search string 'configuration/connectionStrings/add[@name='TidesData']/@connectionString' (type 'XmlFile').
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'Application Administrator User Name/1' is applicable to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config' because of its scope.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'Application Administrator User Name/1' could not be applied to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config'. Deployment will continue with the original data. Details:
    No matches were found for the search string '//appSettings/add[@key='Microsoft.LightSwitch.Admin.UserName' and @value='AdministratorUserName']/@value' (type 'XmlFile').
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'Application Administrator Full Name/1' is applicable to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config' because of its scope.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'Application Administrator Full Name/1' could not be applied to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config'. Deployment will continue with the original data. Details:
    No matches were found for the search string '//appSettings/add[@key='Microsoft.LightSwitch.Admin.FullName' and @value='AdministratorFullName']/@value' (type 'XmlFile').
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'Application Administrator Password/1' is applicable to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config' because of its scope.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'Application Administrator Password/1' could not be applied to 'C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config'. Deployment will continue with the original data. Details:
    No matches were found for the search string '//appSettings/add[@key='Microsoft.LightSwitch.Admin.Password' and @value='AdministratorPassword']/@value' (type 'XmlFile').
    [17/12/2012 16:44:26] Source filePath (C:\FirmwareLabs\Firmas\Tides\TidesRepository\Tides\Bin\Release\app.publish\web.config) replaced with changed attributes (size['13231','13193']) because of rule Parameterization.
    [17/12/2012 16:44:26] Adding file (Default Web Site/Tides\web.config).
    [17/12/2012 16:44:26] Adding file (Default Web Site/Tides\XtraReportsServiceData.svc).
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'DatabaseName/1' could not be applied anywhere.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'DatabaseUserName/1' could not be applied anywhere.
    [17/12/2012 16:44:26] Parameter entry 'DatabaseUserPassword/1' could not be applied anywhere.
    [17/12/2012 16:44:26] The dependency check 'DependencyCheckInUse' found no issues.
    [17/12/2012 16:44:26] The synchronization completed in 1 pass(es).

    I don't know what it means or what I have to do to make it work... :(

    And when I run my app I get :

    Load operation failed for query 'GetAuthenticationInfo'. The remote server returned an error: NotFound.

    Monday, December 17, 2012 3:51 PM

Answers

  • SOLVED! => http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en/lightswitch/thread/597cc051-1e26-4601-bd77-8dd39b091721

    • Marked as answer by LaurentzT Wednesday, December 19, 2012 10:23 AM
    Wednesday, December 19, 2012 10:23 AM

All replies

  • UPDATE:

    FIDDLER gives me this:

    <h3>HTTP Error 404.0 - Not Found</h3> 
     <h4>The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.</h4> 

    Monday, December 17, 2012 4:16 PM
  • It's just a guess, but I see that you're using XtraReports in your project. I've seen people have weird errors that don't seem to make sense.

    Could you try removing the extension from your project (although I'll warn you that this has been problematic in the past, so make sure you backup the whole solution before trying to remove it)? If your application deploys OK without the extension, you can try adding it back & deploying again.

    Sorry I can't be more help.


    Yann - LightSwitch Central - Click here for FREE Themes, Controls, Types and Commands
     
    Please click "Mark as Answer" if a reply answers your question. Please click "Vote as Helpful" , if you find a reply helpful.
     
    By doing this you'll help others to find answers faster.

    Tuesday, December 18, 2012 2:38 AM
    Moderator
  • Is this a project that you upgraded from LS 2011 to 2012?  If so, check out this forum post regarding some issues with XtraReports:

    http://www.devexpress.com/Support/Center/Question/Details/Q431815


    David Kidder | Senior SDET | Microsoft | LightSwitch

    Tuesday, December 18, 2012 5:10 AM
    Moderator
  • Now I try a small project and get this error:

    Warning: Cannot connect to the database 'TestNoHTML'. 

    Retrying operation 'Add' on object dbFullSql (server=FIRMWIN2008R2TS;database=TestNoHTML;integrated security=true). Attempt 1 of 5.

    The thing is that he creates the database but doens't add the Admin user and if I click finnish and load the app:

    Load operation failed for query 'GetAuthenticationInfo'. The remote server returned an error: NotFound.

    - Is it because I have the preview installed?

    - Is it a security issue?

    - ...

    Thanks for all the help!

    Wednesday, December 19, 2012 7:44 AM
  • SOLVED! => http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en/lightswitch/thread/597cc051-1e26-4601-bd77-8dd39b091721

    • Marked as answer by LaurentzT Wednesday, December 19, 2012 10:23 AM
    Wednesday, December 19, 2012 10:23 AM