none
Outlook 2013 - Custom region not showing in reading pane until item is opened RRS feed

  • Question

  • I have a custom region for our own object type IPM.Note.CallLog, i also have a folder where all of these CallLog items are stored. I have removed all Views attached to this folder and then added a view to this folder using the following line

    CallLogsFolder.Views.Add("CallLogs"OlViewType.olTableView, OlViewSaveOption.olViewSaveOptionThisFolderEveryone);
    


    In Outlook 2010 this region displayed fine in both the reading pane and when the item was opened. In 2013 the standard reading pane for an email is displayed, my custom region only shows once the CallLog item is opened, then it shows in the pop out window AND in the reading pane.

    Anyone able to point me in the right direction?

    Kev


    http://endgameinteractive.co.uk

    Wednesday, December 11, 2013 9:41 AM

All replies

  • Hello Kev,

    Do you have installed Outlook 2013 x86 or x64? Could you please tell the Outlook version (including the build number)?

    What OS do you use? Is it up to date? 

    Wednesday, December 11, 2013 11:19 AM
  • It's not just my development machine it's all machines that the plugin gets installed onto.

    However, the details you asked for are...

    64 bit Outlook via Office 365

    Windows 7 64 bit, service pack 1

    All completely up to date with the latest windows updates


    http://endgameinteractive.co.uk

    Wednesday, December 11, 2013 1:07 PM
  • Kev,

    It looks like you forgot to answer:  Could you please tell the Outlook version (including the build number)?

    Wednesday, December 11, 2013 1:21 PM
  • Sorry, Outlook version is 15.0.4517.1005

    http://endgameinteractive.co.uk

    Wednesday, December 11, 2013 1:49 PM
  • Hi Kev,

    It looks like you need to install the latest updates for Outlook. I've got Outlook 2013 x64 installed on my machine and the build number is 15.0.4551.1005.

    Wednesday, December 11, 2013 2:52 PM
  • Right, i'm up to date now, my build number is 15.0.4551.1011.

    I'm still getting the same problem though.


    http://endgameinteractive.co.uk


    • Edited by Kev Pearman Thursday, December 12, 2013 8:44 AM
    Wednesday, December 11, 2013 3:41 PM
  • Anyone able to offer any advice on this?

    http://endgameinteractive.co.uk

    Friday, December 20, 2013 9:05 AM