none
Cant run .exe when i build the project

    Question

  • So for some reason i can't run .exe nothing happens when i open it. I had visual studio on windows 8.1 and everything worked perfectly, but now when I installed it on Windows 10 I cant run .exe that i build from the project.

    here is video example:

    https://youtu.be/SH9aPFHnB7Q


    Wednesday, November 18, 2015 8:03 PM

Answers

  • I'm seeing the exact same issue on windows 10 :( I just upgraded.   There's an older thread here on this topic: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/be646d6d-3132-4e4b-b5db-62fb37c24625/visual-studio-2015-produced-executables-fail-to-run?forum=visualstudiogeneral

    Problem solved, at least for me. So the reason why i cant run .exe is because of the Avast(antivirus) Deep scan feature, now when i disabled it Visual Studio works perfectly fine.
    • Marked as answer by Haze3 Wednesday, November 18, 2015 10:42 PM
    Wednesday, November 18, 2015 10:42 PM

All replies

  • I'm seeing the exact same issue on windows 10 :( I just upgraded.   There's an older thread here on this topic: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/be646d6d-3132-4e4b-b5db-62fb37c24625/visual-studio-2015-produced-executables-fail-to-run?forum=visualstudiogeneral

    Wednesday, November 18, 2015 10:01 PM
  • So this is only Windows 10 issue?
    Wednesday, November 18, 2015 10:27 PM
  • I'm seeing the exact same issue on windows 10 :( I just upgraded.   There's an older thread here on this topic: https://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/be646d6d-3132-4e4b-b5db-62fb37c24625/visual-studio-2015-produced-executables-fail-to-run?forum=visualstudiogeneral

    Problem solved, at least for me. So the reason why i cant run .exe is because of the Avast(antivirus) Deep scan feature, now when i disabled it Visual Studio works perfectly fine.
    • Marked as answer by Haze3 Wednesday, November 18, 2015 10:42 PM
    Wednesday, November 18, 2015 10:42 PM