locked
An unrecoverable error has occurred. Please contact your system administrator. RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I have the following error when I try to upload a picture in the conversation in the newsfeed.

    I am unable to understand why this error come and how to solve this issue. 

    Thanks for all your suggestions and solutions in advance...


    Prem Kumar

    Monday, January 20, 2014 5:45 AM

Answers

  • Hi,

    As i mentioned we had the same issue but now we had fixed it!

    We have two Webappliations (one Intranet / one MySite). Both worked with different Service Accounts for the Application Pool of the Webapplication. And this was the mess!

    After we have changed this and let the Applicationpool work with the same Service account, it worked!

    Please check the configuration of your Web-Applications and the App-Pools.

    • Proposed as answer by Newbase Sunday, August 3, 2014 10:34 PM
    • Unproposed as answer by Newbase Sunday, August 3, 2014 10:34 PM
    • Proposed as answer by GeorgiaW Sunday, August 3, 2014 10:35 PM
    • Marked as answer by Waqas Sarwar(MVP) Tuesday, November 1, 2016 7:17 PM
    Friday, March 28, 2014 9:29 AM

All replies

  • did you check the ULS logs and share the more details.

    What i am thinking, its more Browser related issue....i would try to close the all open sessions of browser and then try it, also try to clear the browser cache and try again.


    Please remember to mark your question as answered &Vote helpful,if this solves/helps your problem. ****************************************************************************************** Thanks -WS MCITP(SharePoint 2010, 2013) Blog: http://wscheema.com/blog

    Monday, January 20, 2014 6:21 AM
  • yes I have checked the ULS logs and found nothing like unrecoverable error

    I even tried after clearing the cache but faced the same error.


    • Edited by prem_sp Monday, January 20, 2014 7:38 AM
    Monday, January 20, 2014 7:36 AM
  • I have got exactly the same issue. This happens on all site collections.

    Farm administrator can upload images to newsfeeds all other users do not.

    Do you find some errors in the event log?



    Monday, January 20, 2014 8:26 AM
  • Hi,

    As i mentioned we had the same issue but now we had fixed it!

    We have two Webappliations (one Intranet / one MySite). Both worked with different Service Accounts for the Application Pool of the Webapplication. And this was the mess!

    After we have changed this and let the Applicationpool work with the same Service account, it worked!

    Please check the configuration of your Web-Applications and the App-Pools.

    • Proposed as answer by Newbase Sunday, August 3, 2014 10:34 PM
    • Unproposed as answer by Newbase Sunday, August 3, 2014 10:34 PM
    • Proposed as answer by GeorgiaW Sunday, August 3, 2014 10:35 PM
    • Marked as answer by Waqas Sarwar(MVP) Tuesday, November 1, 2016 7:17 PM
    Friday, March 28, 2014 9:29 AM