none
Solution Starter DynamicWorkflow - User cannot be found. RRS feed

  • Question

  • Hi All,

    I'm facing weird situation. After i deployed solution starter DynamicWorkflow on PWA and worked very smooth. IT Admin changed my username on AD then i updated the resource center with my new username. Now, i can't create any project that use DynamicWorkflow or even add/edit/delete workflows in PWA site!

    This is the error message:

    Error

    User cannot be found
     
     
    I just tried to delete DynamicWorkflow or add new one but same error appears everytime!
     
    Any help?

    Regards, Mohamed Abdel Ghaffar | http://sharepointfoundation2010.blogspot.com
    Wednesday, August 10, 2011 1:12 PM

Answers

  • Thanks Guys,

    I contacted our IT Admin and i created a new user with the same logon name (my old username) to access (add/edit/delete) workflows in PWA site. then everything became ok. I deleted the old solution starter dynamic workflow and disabled the old username. Everything is ok now :)

    Note: i deployed newer dynamic workflow version (Solution Starter 17/6/2011)

    I still wonder why/how it could be happened!!


    Regards, Mohamed Abdel Ghaffar | http://sharepointfoundation2010.blogspot.com
    Wednesday, August 17, 2011 8:10 AM

All replies

  • Hi Mohamed.  Does the old username still exist?  And did your account change or just the display name?

    Best regards,

    Brian.


    Blog | Facebook | Twitter | Posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
    Project Server TechCenter | Project Developer Center | Project Server Help | Project Product Page
    Tuesday, August 16, 2011 11:23 PM
    Owner
  • I would suggest to redeploy on Dev/Test enviornment & see the response. but It will be a good idea if you post the same question in solution starter discussion. You will have better chances to get the solution.

    http://archive.msdn.microsoft.com/P2010SolutionStarter/Thread/List.aspx


    Thanks, Amit Khare |EPM Consultant| Blog: http://amitkhare82.blogspot.com http://www.linkedin.com/in/amitkhare82
    Wednesday, August 17, 2011 7:31 AM
  • Thanks Guys,

    I contacted our IT Admin and i created a new user with the same logon name (my old username) to access (add/edit/delete) workflows in PWA site. then everything became ok. I deleted the old solution starter dynamic workflow and disabled the old username. Everything is ok now :)

    Note: i deployed newer dynamic workflow version (Solution Starter 17/6/2011)

    I still wonder why/how it could be happened!!


    Regards, Mohamed Abdel Ghaffar | http://sharepointfoundation2010.blogspot.com
    Wednesday, August 17, 2011 8:10 AM