locked
Can't reply or quote from forum RRS feed

  • Question

  • As of today I am not able to post a reply or quote from the forum (using IE10).  When I click "Reply" or "Quote" nothing happens.  Obviously I can post a question.  How do I fix this?  Going to try a different browser...

    Wednesday, April 24, 2013 4:37 AM

Answers

  • Pretty bad that I have to use a google product to reply to an MS forum...
    • Marked as answer by Hessc Wednesday, April 24, 2013 4:43 AM
    Wednesday, April 24, 2013 4:43 AM

All replies

  • Pretty bad that I have to use a google product to reply to an MS forum...
    • Marked as answer by Hessc Wednesday, April 24, 2013 4:43 AM
    Wednesday, April 24, 2013 4:43 AM
  • Reply works for me at the moment, from IE 10.

    For any future problems, there's actually a forum for forum problems (bugs, outages etc), that may have answers quicker than we would here.

    Forums Issues (not product support)


    Yann Duran
         - Co-Author of Pro Visual Studio LightSwitch 2011
         - Author of the  LightSwitch Central Blog

    FREE Download: Luminous Tools for LightSwitch
    (a Visual Studio productivity extension for LightSwitch)
     
    Click Mark as Answer, if someone's reply answers your question
    Click  Vote as Helpful, if someone's reply is helpful
     
    By doing this you'll help everyone find answers faster.

    Wednesday, April 24, 2013 8:10 AM
    Moderator
  • Thanks Yann!  I was not aware of that forum.
    Thursday, April 25, 2013 3:45 AM