none
Azure Functions - Error on deployment from java eclipse RRS feed

  • Question

  • Hi,

    The same java function is working on local but during deployment to azure, it's failing out. For deployment, I used 'mvn azure-functions:deploy' but failed with below error :

    [INFO] Successfully created the application insights $(artifactId)-$(timestamp) for this Function App. You can visit https://portal.azure.com/#resource/subscriptions/d4c45501-af06-4f45-b92b-7d2b454f39fe/resourceGroups/tcs-poc/providers/microsoft.insights/components/$(artifactId)-$(timestamp)/overview to view your Application Insights component.
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] BUILD FAILURE
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [INFO] Total time:  49.166 s
    [INFO] Finished at: 2020-07-06T15:52:04+01:00
    [INFO] ------------------------------------------------------------------------
    [ERROR] Failed to execute goal com.microsoft.azure:azure-functions-maven-plugin:1.6.0:deploy (default-cli) on project my-demo-functions: Unknown error with status code 404 and body : OnError while emitting onNext value: retrofit2.Response.class -> [Help 1]
    org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Failed to execute goal com.microsoft.azure:azure-functions-maven-plugin:1.6.0:deploy (default-cli) on project my-demo-functions: Unknown error with status code 404 and body

    Caused by: org.apache.maven.plugin.MojoExecutionException: Unknown error with status code 404 and body

    It seems after creating/skipping application insights, it throwing BUILD FAILURE. Any suggestions please.

    Monday, July 6, 2020 3:07 PM

All replies

  • Solved it using IntelliJ Idea tool , earlier i was using eclipse. It seems there are some problems using eclipse, but root cause still not found.
    Monday, July 6, 2020 10:02 PM