locked
SDL Reports RRS feed

  • Question

  • Hello

    I was installed MSF Agile+SDl v5.0 template in my TFS 2010 and Share Point 2010 Servers and that is OK.

    but I don't have SDL Reports such as Final Security Reports,Security Bugs and etc. I have agile reports in reports section!

    How i can access this items. 

    Sunday, January 15, 2012 8:29 AM

Answers



  • Thank you for the extra detail and your patience for our reply. We haven’t had this issue reported by other users. Your configuration is non-standard in that the Sharepoint and TFS servers are separate and different versions (2008 and 2010). This is not one of our normal test cases, but we will add it to our test matrix. However, if we find that it does reproduce in our testing, the likely resolution will be to document it in the release notes or not allow this configuration by rule in the installer. Our recommendation is to install to a configuration that has the Sharepoint and TFS instances on the same server (and of the same version). We
    will keep you posted on our findings.




    • Marked as answer by SDL Team Friday, March 30, 2012 12:30 AM
    Friday, March 30, 2012 12:30 AM

All replies

  • Yusarziv - This might be an issue with the SharePoint install integration.

    Could you please contact us at msdl@microsoft.com and provide us with some more details on your specific confirguration ?

    Thanks,

    The SDL Team

    • Proposed as answer by SDL Team Monday, January 16, 2012 11:05 PM
    Monday, January 16, 2012 11:01 PM
  • Hi

    Thanks for  your replay.

    I have two separate servers that one runs TFS 2010 and SQL Server 2008 and other runs Share Point 2007 and SQL Server 2008 this server works properly with each other.

    I have used MSF Agile process template without any problem on my servers. for using SDL +  Agile process template I installed it on my server that run TFS. During installation I remove the check from item SDL Additional Share Point Components in the following picture:

    Because with that check installation was not completed successfully. Then I install  removed component on my SharePoint server and installation was completed successfully. my problem is I cannot fined SDL Reports. But agile reports are visible to me.

    Wednesday, January 25, 2012 12:47 PM


  • Thank you for the extra detail and your patience for our reply. We haven’t had this issue reported by other users. Your configuration is non-standard in that the Sharepoint and TFS servers are separate and different versions (2008 and 2010). This is not one of our normal test cases, but we will add it to our test matrix. However, if we find that it does reproduce in our testing, the likely resolution will be to document it in the release notes or not allow this configuration by rule in the installer. Our recommendation is to install to a configuration that has the Sharepoint and TFS instances on the same server (and of the same version). We
    will keep you posted on our findings.




    • Marked as answer by SDL Team Friday, March 30, 2012 12:30 AM
    Friday, March 30, 2012 12:30 AM