none
Querying NAVTEQ by bounding box hangs...... RRS feed

  • Question

  • I have the following query that just hangs.... What is wrong with it ?

    http://spatial.virtualearth.net/REST/v1/data/f22876ec257b474b82fe2ffcb8393150/NavteqNA/NavteqPOIs?spatialFilter=bbox(43.05,-89.42,43.09,-89.35)&$filter=EntityTypeID%20eq%20'6000'&$select=EntityID,DisplayName,Latitude,Longitude,__Distance&$top=3&key=*****
    Thanks in Advance - Dan

    Friday, April 21, 2017 1:33 PM

Answers

  • Tried your query, just added my key and it worked fine. Responded in less than 300ms. How are you calling this service? Have you tried putting it in the address bar of a browser to see if it responds? If it doesn't, it may be blocked by a firewall or proxy server on your side.

    [Blog] [twitter] [LinkedIn]

    • Proposed as answer by Ricky_Brundritt Friday, April 21, 2017 3:28 PM
    • Marked as answer by DDL19 Friday, April 21, 2017 3:44 PM
    Friday, April 21, 2017 3:28 PM
  • worked in chrome browser but not in Edge unless I added https.... Thanks! On another note where do I add the parameter to receive the reply back in JSON?
    • Marked as answer by DDL19 Wednesday, April 26, 2017 11:26 AM
    Friday, April 21, 2017 3:50 PM
  • You can add "&$format=json" to the URL to have it return in JSON format (think that is the default if you don't set it)

    [Blog] [twitter] [LinkedIn]

    Saturday, April 22, 2017 4:39 AM

All replies

  • Tried your query, just added my key and it worked fine. Responded in less than 300ms. How are you calling this service? Have you tried putting it in the address bar of a browser to see if it responds? If it doesn't, it may be blocked by a firewall or proxy server on your side.

    [Blog] [twitter] [LinkedIn]

    • Proposed as answer by Ricky_Brundritt Friday, April 21, 2017 3:28 PM
    • Marked as answer by DDL19 Friday, April 21, 2017 3:44 PM
    Friday, April 21, 2017 3:28 PM
  • worked in chrome browser but not in Edge unless I added https.... Thanks! On another note where do I add the parameter to receive the reply back in JSON?
    • Marked as answer by DDL19 Wednesday, April 26, 2017 11:26 AM
    Friday, April 21, 2017 3:50 PM
  • You can add "&$format=json" to the URL to have it return in JSON format (think that is the default if you don't set it)

    [Blog] [twitter] [LinkedIn]

    Saturday, April 22, 2017 4:39 AM