locked
WebResource.axd gives Error 404 RRS feed

  • Question

  • User1759600568 posted

    Hi guys!

    We decided to run broken link checker on huge ASP.NET site on staging server. This could also act as a small load test.

    so far so good but I've noticed two main reports:

    • WebResource.axd with one specific parameter reported Error 404.0 - file not found
    • some requests to images (.gif) reported Error 403.1 - Forbidden

    These errors are logged on IIS log. 

    This is quite strange because when I try to run them in the browser manually everything is fine

    Any thoughts and inputs is highly appreciated.

    Thanks in advance,
    Galin Iliev
    www.galcho.com

    Wednesday, January 16, 2008 10:57 AM

Answers

  • User-2115483147 posted

    Hi guys!

    We decided to run broken link checker on huge ASP.NET site on staging server. This could also act as a small load test.

    so far so good but I've noticed two main reports:

    • WebResource.axd with one specific parameter reported Error 404.0 - file not found
    • some requests to images (.gif) reported Error 403.1 - Forbidden

    These errors are logged on IIS log. 

    This is quite strange because when I try to run them in the browser manually everything is fine

    Any thoughts and inputs is highly appreciated.

     

    Hi Galin Iliev,

    After hard search, I find an article talk about the same problem there.  Perhaps it will help you find the answer, here is the link:

    http://forums.iis.net/p/1147593/1861968.aspx, and please attention more on the sub link of "http://support.microsoft.com/kb/318380".


    Let me know if I have misunderstood what you mean. Thanks.

    Hope it helps,

    Hong Gang


     

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Saturday, January 19, 2008 1:44 PM
  • User1759600568 posted

    Finally I was able to resolve the issue...

    Anyone interested can read about the solution on my blog.

    Thanks for helping me

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, February 6, 2008 4:15 AM

All replies

  • User-2115483147 posted

    Hi guys!

    We decided to run broken link checker on huge ASP.NET site on staging server. This could also act as a small load test.

    so far so good but I've noticed two main reports:

    • WebResource.axd with one specific parameter reported Error 404.0 - file not found
    • some requests to images (.gif) reported Error 403.1 - Forbidden

    These errors are logged on IIS log. 

    This is quite strange because when I try to run them in the browser manually everything is fine

    Any thoughts and inputs is highly appreciated.

     

    Hi Galin Iliev,

    After hard search, I find an article talk about the same problem there.  Perhaps it will help you find the answer, here is the link:

    http://forums.iis.net/p/1147593/1861968.aspx, and please attention more on the sub link of "http://support.microsoft.com/kb/318380".


    Let me know if I have misunderstood what you mean. Thanks.

    Hope it helps,

    Hong Gang


     

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Saturday, January 19, 2008 1:44 PM
  • User1759600568 posted

    Hi Hong Gang,

    Thank you for your assistance!

    Actualy the post on IIS forum is mine too... it should be related to the link checker software...

    I cannot understand why execute action is attempted against .gif images. AFAIK link checker runs HEAD request...

    Any thoughts?

    Thanks,

    Galin

    Tuesday, January 29, 2008 9:08 AM
  • User1759600568 posted

    Finally I was able to resolve the issue...

    Anyone interested can read about the solution on my blog.

    Thanks for helping me

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, February 6, 2008 4:15 AM