locked
Please help me with this error .Timeout expired. The timeout period elapsed prior to completion of the operation or the server is not responding. RRS feed

  • Question

  • User2034451541 posted

    Almost stepnt the whole day searching for the answer .I have tried everything from ;Connection Timeout=600; to pooling='true'; Max Pool Size=200" to everything..I have a query in the data source which i need to run and it takes some time.This Timeout is really annoying !

    Would really apreciate some help .

    Sunday, February 26, 2012 5:24 PM

Answers

  • User2034451541 posted

    i am suing a Data source since i hacve a few nested gridviews lined up ..not sure the 

    Ado commoad will work  "cmd.CommandTimeout" will work 
    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, February 27, 2012 1:11 AM

All replies

  • User-1344176646 posted

    hi....try this..

    cmd.CommandTimeout

    Add this when u execute a query in sqlcommand...

    Sunday, February 26, 2012 7:00 PM
  • User-1344176646 posted

    hi....try this..

    cmd.CommandTimeout

    Add this when u execute a query in sqlcommand...

    Sunday, February 26, 2012 7:02 PM
  • User2034451541 posted

    i am suing a Data source since i hacve a few nested gridviews lined up ..not sure the 

    Ado commoad will work  "cmd.CommandTimeout" will work 
    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Monday, February 27, 2012 1:11 AM
  • User-330204900 posted

    Hi Fahad_fast, is this relationg to Dynamic Data?

    Monday, February 27, 2012 7:33 AM
  • User-330204900 posted

    Hi Fahad_fast, is this relationg to Dynamic Data?

    Monday, February 27, 2012 7:34 AM
  • User3866881 posted

    i am suing a Data source since i hacve a few nested gridviews lined up ..not sure the 

    Ado commoad will work  "cmd.CommandTimeout" will work 

    Not sure?Plz try to set TimeOut in both Connection and Command and have a play with that。Welcome your feedback!

    Reguards!

    Monday, February 27, 2012 8:47 PM
  • User1799985857 posted

    My opinion is that you must check your connection parameters. The answer can be probably found in the database side

    Yules

    Friday, March 2, 2012 12:56 AM