locked
Dom Explorer not Updating

    Question

  • Dom explorer is not updating

    i have written the following code in body

    <body class="phone">    
    <section style="margin-left:120px;margin-top:45px;">
        <hgroup>                
           <h1>Attendance</h1>                   
           <h2>Sheet</h2>            
        </hgroup>    
    </section>
    </body>

    but the code in dom Explorer is

    <body class="phone">  
      <section style="margin-left:120px; margin-top:45px;">    
         <hgroup>          
             <p>Content Goes Here</p>            
          </hgroup>
    </section>
    </body>


    samEE

    Sunday, June 01, 2014 6:02 AM

Answers

  • Sorry for a late response, you mentioned the behavior is correct with Windows App project, but with Universal App project, I think the issue you are facing might be a VS IDE issue, but not a Windows Store App limitation.

    I would say you can either report the problem at connect site:https://connect.microsoft.com/VisualStudio

    Or ask question at VS general forum for a better support.

    --James


    <THE CONTENT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WHETHER EXPRESS OR IMPLIED>
    Thanks
    MSDN Community Support

    Please remember to "Mark as Answer" the responses that resolved your issue. It is a common way to recognize those who have helped you, and makes it easier for other visitors to find the resolution later.

    • Marked as answer by Sameel Nawaz Tuesday, June 10, 2014 4:03 PM
    Tuesday, June 10, 2014 8:19 AM
    Moderator

All replies

  • Hi SamEE666,

    Sorry, I cannot reproduce the issue you are facing, here is my screenshot while debugging. I can see the update. May I know if you stay in the correct page or try to fix the VS to see if the problem still exist.

    --James


    <THE CONTENT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WHETHER EXPRESS OR IMPLIED>
    Thanks
    MSDN Community Support

    Please remember to "Mark as Answer" the responses that resolved your issue. It is a common way to recognize those who have helped you, and makes it easier for other visitors to find the resolution later.


    Monday, June 02, 2014 2:43 AM
    Moderator
  • What should i do then.. When i add same code in windows app Project it runs fine but it is not running in Universal App Project??

    samEE

    Wednesday, June 04, 2014 5:24 PM
  • Sorry for a late response, you mentioned the behavior is correct with Windows App project, but with Universal App project, I think the issue you are facing might be a VS IDE issue, but not a Windows Store App limitation.

    I would say you can either report the problem at connect site:https://connect.microsoft.com/VisualStudio

    Or ask question at VS general forum for a better support.

    --James


    <THE CONTENT IS PROVIDED "AS IS" WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WHETHER EXPRESS OR IMPLIED>
    Thanks
    MSDN Community Support

    Please remember to "Mark as Answer" the responses that resolved your issue. It is a common way to recognize those who have helped you, and makes it easier for other visitors to find the resolution later.

    • Marked as answer by Sameel Nawaz Tuesday, June 10, 2014 4:03 PM
    Tuesday, June 10, 2014 8:19 AM
    Moderator