locked
Test results not being published "No results found to publish." RRS feed

  • Question

  • Hey all,

    I have a Build on VSO i Run With Tests, but for some reason it fails during the publishing of the results

    This is what i have on the logs:

    2016-09-07T07:59:39.1628396Z Starting test execution, please wait...
    2016-09-07T08:00:40.8320957Z Passed   HandleDeal_LeadExistDifferentDealHandle_SingleDealForEachCreated
    2016-09-07T08:01:50.7720150Z Passed   HandleDeal_LeadExistDifferentDealHandle_SingleContactCreated
    2016-09-07T08:02:49.0949552Z Passed   HandleDeal_ContactExistDifferentDealHandle_SingleContactCreated
    2016-09-07T08:58:08.9109106Z ##[warning]No results found to publish.
    2016-09-07T08:58:08.9890535Z ##[error]The operation was canceled.
    2016-09-07T08:58:08.9890535Z ##[section]Finishing: Test Assemblies **\$(BuildConfiguration)\*test*.dll;-:**\obj\**

    • Moved by Tingting MO Friday, September 9, 2016 1:09 AM
    Wednesday, September 7, 2016 10:38 AM

All replies

  • Hi,

    Base on your reply, you are using Visual Studio Team Service(VSO). This forum is for on-premises TFS. I will help you move this case to Visual Studio Team Service forum for dedicated support.

    Thank you for your understanding.

    Best Regards, 

    Tingting



    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    Thursday, September 8, 2016 4:14 AM