none
997 not generated RRS feed

  • Question

  • I've read through about 400 of the posts on this subject, tried anything that appeared relevant, all with no success.  This is a new install of BT2010 in a VM on a new server.  I've installed the software many times on other servers with no problems such as this.

    Scenario:  Inbound X12 214 from b to a.

    Both parties created with one agreement.  b to a aspect of agreement has 997 set to yes.

    1. Receive port picks up 214 with EDI receive pipeline successfully.
    2. Send port puts XML 214 into file for a successfully.
    3. Send port to b configured to pick up 997s from receive port and put into file for b.  Not working.

    The receive port does not appear to be generating a 997 as no suspended message appears, which would be expected if the send port filter was incorrect.  No sign of a 997.

    Party bindings are below.  Perhaps I'm blind in one eye and can't see out of the other, so please take a look.

    Thx, Jim


    Bindings Removed since question answered.


    Jim -- Pro Mapping in BizTalk 2009, Apress Books, March 23, 2009


    • Edited by JimDawson Tuesday, May 26, 2015 8:56 PM
    Monday, May 25, 2015 8:14 PM

Answers

  • First, disable the Fallback Settings.

    Second, try creating a completely new Agreement.

    • Marked as answer by JimDawson Tuesday, May 26, 2015 8:58 PM
    Tuesday, May 26, 2015 1:39 AM

All replies

  • First, disable the Fallback Settings.

    Second, try creating a completely new Agreement.

    • Marked as answer by JimDawson Tuesday, May 26, 2015 8:58 PM
    Tuesday, May 26, 2015 1:39 AM
  • Thx.  Disabling the fallback settings caused the inbound message to fail, which in turn gave me the clue I needed.  It always helps to use the right test file.  Not blind am I, just dumb.

    Jim -- Pro Mapping in BizTalk 2009, Apress Books, March 23, 2009

    Tuesday, May 26, 2015 8:58 PM