none
HTTP Unauthorized RRS feed

  • Question

  • I am having issue with workflow manager 1.0. I am keep getting unauthorized issue. Anyone seen this? not sure where how to trouble shoot

    1)

    Retrying last request. Next attempt scheduled in less than one minute. Details of last request: HTTP Unauthorized to http://sharepointsite/_vti_bin/client.svc/sp.utilities.utility.SendEmail Correlation Id: bab5b978-89f2-a5b1-8928-e2302a41b56c Instance Id: 511379cc-66f1-45b7-a061-

    2)

    Retrying last request. Next attempt scheduled in less than one minute. Details of last request: HTTP Unauthorized to http://sharepointsite/_vti_bin/client.svc/sp.utilities.utility.ResolvePrincipalInCurrentcontext(input=@ParamUser,scopes='15',sources='15',inputIsEmailOnly='false',addToUserInfoList='False')?%40ParamUser='i%3A0%23.w%7Cfitsvcs%5C' Correlation Id: bab5b978-89f2-a5b1-bde7-87053763c7d8 Instance Id: fc66e52a-1bf5-453b-86bc-2106823a7871  Retry now  

    3)

    Retrying last request. Next attempt scheduled in less than one minute. Details of last request: HTTP Unauthorized to http://sharepointsite/_vti_bin/client.svc/web/lists/getbyid(guid'1791256a-fb36-463f-a0ac-dd946b47a285')/Items(110)?%24select=ID%2Cdatetest Correlation Id: bab5b978-89f2-a5b1-884d-50a5c617a1ce Instance Id: c7c88a79-ae54-45e1-b0c6-c97b421a0779

    I try restart service bus gateway, service bus message, windows fabric host and workflow manager and no luck. I check user profile service is running.

    I found out it a random issue. Sometime it work and sometime it give me error above.

    • Edited by VietP Thursday, April 17, 2014 2:15 PM
    Tuesday, April 15, 2014 11:23 PM

All replies

  • i have the same issue and till now i didn't find any suitable solution please inform if u have thank you
    Friday, April 25, 2014 9:32 PM
  • I am struggling with these exact errors since a long time, did you figure out what is the problem or did you implement any workaround?
    Tuesday, May 13, 2014 9:07 AM
  • Guys,

    below post worked for me.

    http://support.microsoft.com/kb/2839070

    Thanks

    Ali

    Tuesday, September 9, 2014 12:49 PM
  • I've had the same problem and the only workaround that worked for me it was unchecking the update status automatically on Workflow Settings.  

    I hope this can help someone.

    Jhonny Freitas

    Wednesday, April 4, 2018 6:15 PM