locked
FCGI Error 1073741819 RRS feed

  • Question

  • User-1727019647 posted

    Where did all the IIS6 w/FCGI post go?

    All of the links from the old threads point to invalid URL's?  wtf?

     For example.

       http://www.iis.net/articles/view.aspx/IIS7/Hosting-Web-Applications/PHP/Using-FastCGI-to-Host-PHP-Applications-on-IIS-6-0
     http://www.iis.net/articles/view.aspx/IIS7/Hosting-Web-Applications/PHP/Configuring-FastCGI-Extension-for-IIS6-0-and-IIS5
     

    Anyway, here is my issue and if I could read the old threads I could probably remember what is wrong.

     

    FastCGI Error

    The FastCGI Handler was unable to process the request.


    Error Details:

    • The FastCGI process exited unexpectedly
    • Error Number: -1073741819 (0xc0000005).
    • Error Description: Unknown Error

    HTTP Error 500 - Server Error.
    Internet Information Services (IIS)

     

    C:\WINDOWS\system32\inetsrv>cscript //E:jscript fcgiconfig.js -list
    Microsoft (R) Windows Script Host Version 5.6
    Copyright (C) Microsoft Corporation 1996-2001. All rights reserved.

    [Types]
    php=PHP
    [PHP]
    ExePath=C:\PHP\php-cgi.exe
    InstanceMaxRequests=10000
    EnvironmentVars=PHP_FCGI_MAX_REQUESTS:10000

    Thursday, March 13, 2008 4:42 PM

Answers

  • User-1727019647 posted

    Solution ended up being disabling all extensions and figuring out which ones caused the error.

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Thursday, March 13, 2008 5:07 PM

All replies

  • User-1727019647 posted

    Solution ended up being disabling all extensions and figuring out which ones caused the error.

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Thursday, March 13, 2008 5:07 PM
  • User-1155665284 posted

    Could you tell me which service was giving you an issue, as I am receiving this error message myself, it occurs when you refresh the page, or use information from a cookie such as username or passwords.

     

    Regards,

     

    Kevin

    Monday, February 22, 2010 5:04 AM
  • User-1405480850 posted

    Hi,

    It seems your PHP is working fine. Right? So you are able to display a simple PHPINFO page etc. Which application you are using where refresh is giving problem? Also let me know PHP version? You can look at Windows Event Viewer and see if there is any crash reported there.

    Thanks,

    Don.

    Monday, February 22, 2010 11:39 AM