locked
what the probelm solve this now RRS feed

  • Question

  • User-1934381873 posted

    Hi

    I have developed my asp.net 2.0 with built in crystal report of visual studio 2005... Crystal report version (10.2.3600.0)...

    In my pc its working fine on deployment of hosting service provider... I’m getting error, all other aspx page working fine...

    I ask my service provider they said they have installed Crystal report for .net framework(x86) in windows server 2008…

    On loading my repot aspx page im getting the following error…?

    Offending URL: http://www.xxxxxxxx.com/checking/default.aspx
    Source: CrystalDecisions.CrystalReports.Engine
    Message: The type initializer for 'CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument' threw an exception.
    Stack trace: at CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument..ctor() at _Default..ctor() at ASP.default_aspx..ctor() at __ASP.FastObjectFactory_app_web_egsfstyv.Create_ASP_default_aspx() at System.Web.Compilation.BuildResultCompiledType.CreateInstance() at System.Web.Compilation.BuildManager.CreateInstanceFromVirtualPath(VirtualPath virtualPath, Type requiredBaseType, HttpContext context, Boolean allowCrossApp, Boolean noAssert) at System.Web.UI.PageHandlerFactory.GetHandlerHelper(HttpContext context, String requestType, VirtualPath virtualPath, String physicalPath) at System.Web.UI.PageHandlerFactory.GetHandler(HttpContext context, String requestType, String virtualPath, String path) at System.Web.HttpApplication.MaterializeHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute() at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

    Please help me in this im struct last 8 days…

    Wednesday, September 1, 2010 1:38 PM

Answers

  • User197322208 posted

    ask your hositng provider about your issue. tell tehm to put a simple page with crystal that works...

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, September 2, 2010 7:50 PM
  • User1283497924 posted

    Hi,

    it may because it not getting all the referance required for the report....

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, September 9, 2010 11:17 AM

All replies

  • User197322208 posted

    what version did they have installed ?Could they show to you a sample that works?

    Wednesday, September 1, 2010 11:30 PM
  • User-1934381873 posted

    they told me that they have installed 

    Crystal Report Basic Runtime for Visual Studio 2008 (x64)
    and Crystal Report for .Net Framework 2.0 (X86)..

    So  what to do now

    Thursday, September 2, 2010 12:32 AM
  • User197322208 posted

    ask your hositng provider about your issue. tell tehm to put a simple page with crystal that works...

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, September 2, 2010 7:50 PM
  • User1224194097 posted

    'CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument'
     

    Are you sure that reports/ reports dll is copied. I'm assuming that  you are using

    ReportDocument doc =new ReportDocument();

    doc.Load(Server.MapPath("myReport.rpt"))

    make sure that report exists in the directory.

    Thursday, September 2, 2010 8:37 PM
  • User-1934381873 posted

    Thank your fro your help

    Please let me know what are the dll to be copied and where to put them...?

    Friday, September 3, 2010 1:15 AM
  • User1283497924 posted

    Hi,

    it may because it not getting all the referance required for the report....

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, September 9, 2010 11:17 AM