none
Error to install my Visual Studio C# setup on Windows 7 RRS feed

  • Question

  • Hi all,

    I've created an Excel C# project with Visual Studio using XP. After publishing the project, I can run it on other PCs with XP but when I try to install my setup on Windows 7 PC, I've got the following error :

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    From: file:///C:/Users/xxxx/Desktop/Publish/Projet1.vsto

    ************** Exception Text **************
    System.TypeInitializationException: The type initializer for 'System.Xml.Schema.XmlSchemaComplexType' threw an exception. ---> System.TypeInitializationException: The type initializer for 'System.Xml.Schema.DatatypeImplementation' threw an exception. ---> System.AccessViolationException: Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
       at System.Xml.Schema.DatatypeImplementation..cctor()
       --- End of inner exception stack trace ---
       at System.Xml.Schema.XmlSchemaComplexType.CreateAnyType(XmlSchemaContentProcessing processContents)
       at System.Xml.Schema.XmlSchemaComplexType..cctor()
       --- End of inner exception stack trace ---
       at Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.GetManifests(TimeSpan timeout)
       at Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    What can I do to install my setup on Windows 7

    Thank you in advance

    Francisco

    Thursday, June 16, 2011 3:47 PM

Answers

  • Hi All,

    In fact I succeeded in making it work! I reinstalled Office and Updated my Windows 7!

    Thanks!

    Francisco

    • Proposed as answer by Bruce Song Thursday, June 23, 2011 4:41 AM
    • Marked as answer by Bruce Song Thursday, June 23, 2011 11:37 AM
    Wednesday, June 22, 2011 2:05 PM

All replies

  • Hi all,

    Could anybody help me on this topic ?

    Thanks

    Francisco

    Monday, June 20, 2011 7:24 AM
  • Hi Francisco,

    Could you give us more details about your problem?

    1. What is the verison of your Office applicaiton?

    2. What is the type of your project?

    3. Did you publish it through ClickOnce?

    You can try to create a simple vsto application to see whether this issue still happens. I will do further research with your detailed information.

    Best Regards,


    Bruce Song [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Wednesday, June 22, 2011 10:49 AM
  • Hi All,

    In fact I succeeded in making it work! I reinstalled Office and Updated my Windows 7!

    Thanks!

    Francisco

    • Proposed as answer by Bruce Song Thursday, June 23, 2011 4:41 AM
    • Marked as answer by Bruce Song Thursday, June 23, 2011 11:37 AM
    Wednesday, June 22, 2011 2:05 PM
  • Hi Francisco,

    Glad to hear that you have made it work and thank you for sharing with us.

    You are welcome.

    Best Regards,


    Bruce Song [MSFT]
    MSDN Community Support | Feedback to us
    Get or Request Code Sample from Microsoft
    Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help.

    Thursday, June 23, 2011 11:37 AM