locked
MSBuild issue RRS feed

  • Question

  • Visual Studio Gurus - I could use some help:

    I'm using Workflow Foundation under Visual Studio 2013 (latest service pack). My project compiled fine for a while, but started throwing the following error when I tried to build.

    XC1020: Build error occurred in the XAML MSBuild task: 'Object '/f537cd6c_c118_4d1c_959d_a05ed0d0c69d/na6q2vzvjwxy+8ncvo zsuonu_65.rem' has been disconnected or does not exist at the server.

    I tried to delete the folder and get latest from github, then rebooted - but the error still appears. I also moved the folder to a higher root level in the file system, just in case the length of the file path caused issues with MSBuild.

    Is this a dll dependency error, or could it be something else? Just in case it's a resource issue, the VM in question has 30GB of ram and 6 cores.

    Friday, June 13, 2014 3:19 PM

Answers

  • Hi,

    You can try adding the similar code to web.config

    <system.codedom>
    
             <compilers>
    
                 <compiler language="c#"
    
                 type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider, System, Version=xxx, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" extension=".cs" compilerOptions="/nostdlib /d:DEBUG;TRACE /warnaserror-" warningLevel="0"/>
    
                 <!-- /nowarn:0162,0108,0114,0252 -->
    
             </compilers>
    
         </system.codedom>
      

    Source from http://forums.asp.net/t/959493.aspx?aspnet_compiler+error+rem+has+been+disconnected+or+does+not+exist+at+the+server+

    Hope it can help you.


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    • Marked as answer by jeffreySylvan Monday, June 16, 2014 6:55 PM
    Monday, June 16, 2014 6:46 AM

All replies

  • Hi,

    You can try adding the similar code to web.config

    <system.codedom>
    
             <compilers>
    
                 <compiler language="c#"
    
                 type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider, System, Version=xxx, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" extension=".cs" compilerOptions="/nostdlib /d:DEBUG;TRACE /warnaserror-" warningLevel="0"/>
    
                 <!-- /nowarn:0162,0108,0114,0252 -->
    
             </compilers>
    
         </system.codedom>
      

    Source from http://forums.asp.net/t/959493.aspx?aspnet_compiler+error+rem+has+been+disconnected+or+does+not+exist+at+the+server+

    Hope it can help you.


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.

    • Marked as answer by jeffreySylvan Monday, June 16, 2014 6:55 PM
    Monday, June 16, 2014 6:46 AM
  • Thank you so much! The following fixed the issue:

    <system.codedom>

    <compilers>

    <compiler language="c#"

    type="Microsoft.CSharp.CSharpCodeProvider, System, Version=4.5.1, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089" extension=".cs" compilerOptions="/nostdlib /d:DEBUG;TRACE /warnaserror-" warningLevel="0"/>

    <!-- /nowarn:0162,0108,0114,0252 -->

    </compilers>

    </system.codedom>

    <form action="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" class="live_10154305277140026_316526391751760 commentable_item autoexpand_mode" data-ft="{"tn":"]"}" data-live="{"seq":0}" id="u_1n_4" method="post" rel="async" style="margin:0px;padding:0px;">
    </form>


    Monday, June 16, 2014 6:55 PM