none
Why my .NET application is crashing?! RRS feed

  • General discussion

  • Hi,

    I have a WinForm C# application which works perfet on my laptop but when I installed on on another it';s crashing and not throwing any error. When I checked the Windows EventLog I found below errors but can't understand where is the issue and what IO Fle is missing? Can anyone help please..

    Thanks,

    Jassim

    Log Name:      Application
    Source:        Application Error
    Date:          27-Oct-15 11:59:36 AM
    Event ID:      1000
    Task Category: (100)
    Level:         Error
    Keywords:      Classic
    User:          N/A
    Computer:      AUDITOR
    Description:
    Faulting application name: TrueAsset.exe, version: 1.0.0.0, time stamp: 0x561e711d
    Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.2.9200.16384, time stamp: 0x5010ab2d
    Exception code: 0xe0434352
    Fault offset: 0x00000000000189cc
    Faulting process ID: 0x12e0
    Faulting application start time: 0x01d11095ce59ce4c
    Faulting application path: C:\Program Files (x86)\TrueAsset\TrueAsset\TrueAsset.exe
    Faulting module path: C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll
    Report ID: 0c124612-7c89-11e5-befb-50b7c3624f32
    Faulting package full name: 
    Faulting package-relative application ID: 
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
      <System>
        <Provider Name="Application Error" />
        <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
        <Level>2</Level>
        <Task>100</Task>
        <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
        <TimeCreated SystemTime="2015-10-27T08:59:36.000000000Z" />
        <EventRecordID>66461</EventRecordID>
        <Channel>Application</Channel>
        <Computer>AUDITOR</Computer>
        <Security />
      </System>
      <EventData>
        <Data>TrueAsset.exe</Data>
        <Data>1.0.0.0</Data>
        <Data>561e711d</Data>
        <Data>KERNELBASE.dll</Data>
        <Data>6.2.9200.16384</Data>
        <Data>5010ab2d</Data>
        <Data>e0434352</Data>
        <Data>00000000000189cc</Data>
        <Data>12e0</Data>
        <Data>01d11095ce59ce4c</Data>
        <Data>C:\Program Files (x86)\TrueAsset\TrueAsset\TrueAsset.exe</Data>
        <Data>C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll</Data>
        <Data>0c124612-7c89-11e5-befb-50b7c3624f32</Data>
        <Data>
        </Data>
        <Data>
        </Data>
      </EventData>
    </Event>
    

    Log Name:      Application
    Source:        .NET Runtime
    Date:          27-Oct-15 11:59:36 AM
    Event ID:      1026
    Task Category: None
    Level:         Error
    Keywords:      Classic
    User:          N/A
    Computer:      AUDITOR
    Description:
    Application: TrueAsset.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.IO.FileNotFoundException
    Stack:
       at Inventory_Management_System.Program.Main()
    
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
      <System>
        <Provider Name=".NET Runtime" />
        <EventID Qualifiers="0">1026</EventID>
        <Level>2</Level>
        <Task>0</Task>
        <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
        <TimeCreated SystemTime="2015-10-27T08:59:36.000000000Z" />
        <EventRecordID>66460</EventRecordID>
        <Channel>Application</Channel>
        <Computer>AUDITOR</Computer>
        <Security />
      </System>
      <EventData>
        <Data>Application: TrueAsset.exe
    Framework Version: v4.0.30319
    Description: The process was terminated due to an unhandled exception.
    Exception Info: System.IO.FileNotFoundException
    Stack:
       at Inventory_Management_System.Program.Main()
    </Data>
      </EventData>
    </Event>
    


    Tuesday, October 27, 2015 9:40 AM

All replies

  • Crashed with no error at all? Not even a Windows message?

    Your XML log shows a 'file not found' exception in Inventory_Management_System.Program.Main()

    That's obviously the place to look. If you can't see anything yourself, add more debug there or post the relevant code here so we can see it.

    Tuesday, October 27, 2015 10:30 AM
  • Yeah just nothing happening when I double click the file! Funny, Right?

    Now I found the issue :)

    I am using DevExpress and I upgraded to latest version but the files in my installshield are still 14.1 so the EXE is newer than the DLLs

    but it's surprising me why Windows is not showing any error message and it's just logging the EventLog?!

    Thank you so much

    Tuesday, October 27, 2015 2:30 PM