none
Error in header 3.xml after generating docx , cant understand what is error RRS feed

  • Question

  • Hello,

    I have a my software that generate docx document. Some days ago i have generated a new docx but word opening this warning me for an error in header3.xml : We cant open filename because we found a problem with its contents. if i click on ok word correctly recover file and open it.  But i would eliminate the warning of word  i have inspected xml with various tool to check if the xml is correct. I dont have find any error. Can anyone help me?

    in the closing tag of the node drawing ,word you tell me that there is an error

      <w:drawing>
                <wp:anchor distT="0" distB="0" distL="114300" distR="114300" simplePos="0" relativeHeight="251658239" behindDoc="0" locked="0" layoutInCell="1" allowOverlap="1" wp14:anchorId="35FD685C" wp14:editId="55996018">
                  <wp:simplePos x="0" y="0" />
                  <wp:positionH relativeFrom="column">
                    <wp:posOffset>-748665</wp:posOffset>
                  </wp:positionH>
                  <wp:positionV relativeFrom="paragraph">
                    <wp:posOffset>842645</wp:posOffset>
                  </wp:positionV>
                  <wp:extent cx="7591425" cy="9257665" />
                  <wp:effectExtent l="0" t="0" r="9525" b="635" />
                  <wp:wrapNone />
                  <wp:docPr id="2" name="Rechthoek 2" />
                  <wp:cNvGraphicFramePr />
                  <a:graphic xmlns:a="http://schemas.openxmlformats.org/drawingml/2006/main">
                    <a:graphicData uri="http://schemas.microsoft.com/office/word/2010/wordprocessingShape">
                      <wps:wsp>
                        <wps:cNvSpPr />
                        <wps:spPr>
                          <a:xfrm>
                            <a:off x="0" y="0" />
                            <a:ext cx="7591425" cy="9257665" />
                          </a:xfrm>
                          <a:prstGeom prst="rect">
                            <a:avLst />
                          </a:prstGeom>
                          <a:solidFill>
                            <a:schemeClr val="bg1">
                              <a:lumMod val="95000" />
                            </a:schemeClr>
                          </a:solidFill>
                          <a:ln>
                            <a:noFill />
                          </a:ln>
                        </wps:spPr>
                        <wps:style>
                          <a:lnRef idx="2">
                            <a:schemeClr val="accent1">
                              <a:shade val="50000" />
                            </a:schemeClr>
                          </a:lnRef>
                          <a:fillRef idx="1">
                            <a:schemeClr val="accent1" />
                          </a:fillRef>
                          <a:effectRef idx="0">
                            <a:schemeClr val="accent1" />
                          </a:effectRef>
                          <a:fontRef idx="minor">
                            <a:schemeClr val="lt1" />
                          </a:fontRef>
                        </wps:style>
                        <wps:bodyPr rot="0" spcFirstLastPara="0" vertOverflow="overflow" horzOverflow="overflow" vert="horz" wrap="square" lIns="91440" tIns="45720" rIns="91440" bIns="45720" numCol="1" spcCol="0" rtlCol="0" fromWordArt="0" anchor="ctr" anchorCtr="0" forceAA="0" compatLnSpc="1">
                          <a:prstTxWarp prst="textNoShape">
                            <a:avLst />
                          </a:prstTxWarp>
                          <a:noAutofit />
                        </wps:bodyPr>
                      </wps:wsp>
                    </a:graphicData>
                  </a:graphic>
                  <wp14:sizeRelH relativeFrom="margin">
                    <wp14:pctWidth>0</wp14:pctWidth>
                  </wp14:sizeRelH>
                  <wp14:sizeRelV relativeFrom="margin">
                    <wp14:pctHeight>0</wp14:pctHeight>
                  </wp14:sizeRelV>
                </wp:anchor>
              </w:drawing>


    www.Photoballot.net

    Thursday, January 14, 2016 9:30 AM

Answers

  • Hi first100,

    Is the software developed by you? If so, it would be helpful if you could share us your simple code and then we could test at our side.

    >>i would eliminate the warning of word  i have inspected xml with various tool to check if the xml is correct

    Did you check the xml before recovering word or after recovering word? I suggest you check the word validate with Open XML SDK 2.5 productivity Tool for Microsoft Office after you generating docx document.

    In addition, I think link below might be useful to you:

    #You receive an "end tag" error when you open a DOCX file in Word 2007, 2010 or 2013
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/2528942

    Best Regards,

    Edward


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.


    • Marked as answer by first100 Thursday, January 21, 2016 3:42 PM
    Friday, January 15, 2016 1:57 AM

All replies

  • Hi first100,

    Is the software developed by you? If so, it would be helpful if you could share us your simple code and then we could test at our side.

    >>i would eliminate the warning of word  i have inspected xml with various tool to check if the xml is correct

    Did you check the xml before recovering word or after recovering word? I suggest you check the word validate with Open XML SDK 2.5 productivity Tool for Microsoft Office after you generating docx document.

    In addition, I think link below might be useful to you:

    #You receive an "end tag" error when you open a DOCX file in Word 2007, 2010 or 2013
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/2528942

    Best Regards,

    Edward


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.
    Click HERE to participate the survey.


    • Marked as answer by first100 Thursday, January 21, 2016 3:42 PM
    Friday, January 15, 2016 1:57 AM
  • I have deleted an graphic object from footer. It was what was causing me a problem. I have aniway downladed  Open XML SDK 2.5 productivity Tool for Microsoft Office for the future

    Thanks :)


    www.Photoballot.net

    Thursday, January 21, 2016 3:52 PM