locked
Slow debug RRS feed

  • Question

  • User1994947427 posted

    hello,

    i recently made a change to VS2013 to enable javascript debug output displaying in the output window, but I do not remember what that change was.  now, when i click F5 to debug in IE, it takes about a minute for the web page to launch in debug mode.

    the output window is filled with javascipt and line items beginning with iisexpress.exe.

    would anyone be able to help me speed up the debug process?   i would like to go back to the default settings for debugging for a much faster page launch in debug mode.

    thanks!

    Wednesday, July 2, 2014 9:02 PM

Answers

  • User-1366948256 posted

    You can reset your setting from Tools Menu-> Import Export settings. Once you click on that select last option. Reset all settings and you will able to reset all settings to default.

    Regards,

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, July 3, 2014 2:17 AM
  • User-166373564 posted

    Hi philos,

    would like to go back to the default settings for debugging for a much faster page launch in debug mode.

    You could also use the command line below,

    Devenv.exe/ResetSettings: Restores the IDE's default settings.

    Regards

    Angie

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, July 3, 2014 4:49 AM

All replies

  • User-1366948256 posted

    You can reset your setting from Tools Menu-> Import Export settings. Once you click on that select last option. Reset all settings and you will able to reset all settings to default.

    Regards,

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, July 3, 2014 2:17 AM
  • User-166373564 posted

    Hi philos,

    would like to go back to the default settings for debugging for a much faster page launch in debug mode.

    You could also use the command line below,

    Devenv.exe/ResetSettings: Restores the IDE's default settings.

    Regards

    Angie

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Thursday, July 3, 2014 4:49 AM
  • User1994947427 posted

    thank you both!  the reset of vs2013 settings seemed to have worked.  after an F5, the web page now takes ~15 seconds to load, and the output window is not filled with endless javascript output.  I do however receive this error message, and was wondering if I should be concerned.

    -------------------------------

    Reset Complete

    Details:

    Your settings were reset, but there were some errors.

    Error 1: Task List Display Settings: The tasklist format has changed.

    To finish the wizard, click Close.

    <Close>

    ----------------------------------------

    Friday, July 4, 2014 2:07 AM
  • User-166373564 posted

    Hi philos,

    Your settings were reset, but there were some errors.

    Error 1: Task List Display Settings: The tasklist format has changed.

    I think this issue is fixed.

    For this issue, you can also take a look at similar issue discussed before.

    How can I get user type C# syntax highlighting working again in VS 2012 RC 

    Regards

    Angie 

    Monday, July 7, 2014 1:15 AM
  • User1994947427 posted

    For this issue, you can also take a look at similar issue discussed before.

    How can I get user type C# syntax highlighting working again in VS 2012 RC 

    well i did not see where the link addressed the error message, but so far VS2013 debug seems to be working correctly.  if i run into any problems specific to the displayed error, i will open a new thread.  thanks for your help.

    Monday, July 7, 2014 4:22 AM