none
Adapter failed to transmit: "SAP .Net connector is not installed" RRS feed

  • General discussion

  • When you send a message to SAP Adapter in a Biztalk Orchestration, you receive the folowing error:

    The adapter failed to transmit message going to send port It will be retransmitted after the retry interval specified for this Send Port. Details: "SAP .Net connector is not installed".

    1. If the host instance of biztalk server are installed on a x64 windows server, check if the host are marked to run in 32 bit mode (Host configuration on Biztalk Administration)

    2. Check if SAP .Net Connector assemblies are installed on Global Assembly Cache:
       - SAP.Connector.dll
       - SAP.Connector.Rfc.dll

    Wednesday, August 19, 2009 6:30 PM

All replies

  •  Hi,

    Can you please answer below queries..

     

    1) Do you have SAP .Net Connector installed, if yes which version?
    2) What version of BizTalk Server and SAP adapter are you using?
    3) Did you get this error message on x64 machine?

    4) Are u able to connect using the SAP GUI to the same server?

     

    Thank you

     

    Thursday, August 20, 2009 6:56 AM
  • Hi,Gustavo

    We are changing the issue type to “General Discussion” because you have not
    followed up with the necessary information. If you have more time to look at the
    issue and provide more information, please feel free to change the issue type
    back to “Question” .If the issue is resolved, we will appreciate it if you can
    share the solution so that the answer can be found and used by other community
    members having similar questions.

    Thank you!
    Microsoft Online Community Support
    Thursday, August 27, 2009 1:52 AM
    Moderator