locked
azure does not load .css and db RRS feed

  • Question

  • User148492179 posted

    Hi, I'm trying to deploy an ASP MVC 4 web project with Windows azure and when VS2012 finish deploying the project and the browser open www.restrevs.com I can't see my .css working ..not even my db files displaying in the grid . Before deploy with VS12 I'm already downloaded my publish profile from azure and I did import..... at the final step before to click 'Publish' when I tryed to see 'Preview' display an error .

    Some help PLEASE!

    Thursday, July 18, 2013 6:02 PM

All replies

  • User197322208 posted

    I can't see my .css working

    SHow css registration script.

    Thursday, July 18, 2013 10:52 PM
  • User-801004448 posted

    www.restrevs.com does not work at all for me. Domain is not registered.

    Friday, July 19, 2013 12:00 AM
  • User148492179 posted
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="es">
        <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"/>
            <meta charset="utf-8" />
            
            <link href="~/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />
            <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    
             <!-- Mobile Specific Metas ================================================== 
    ================================================== -->
    
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1, user-scalable=0">
    
            
            <link href="~/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />
            <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    
               <!-- CSS ==================================================
    ================================================== -->
    
    <link rel="stylesheet" href="~/Content/Proximet_free/HTML/css/base.css">
    <link rel="stylesheet" href="~/Content/Proximet_free/HTML/css/skeleton.css">
    <link rel="stylesheet" href="~/Content/Proximet_free/HTML/css/screen.css">
    <link rel="stylesheet" href="~/Content/Proximet_free/HTML/css/prettyPhoto.css" type="text/css" media="screen" />
    
            <!-- Favicons ==================================================
    ================================================== -->
    
    <link rel="shortcut icon" href="~/Content/Proximet_free/HTML/images/favicon.png">
    <link rel="apple-touch-icon" href="~/Content/Proximet_free/HTML/images/apple-touch-icon.png">
    <link rel="apple-touch-icon" sizes="72x72" href="~/Content/Proximet_free/HTML/images/apple-touch-icon-72x72.png">
    <link rel="apple-touch-icon" sizes="114x114" href="~/Content/Proximet_free/HTML/images/apple-touch-icon-114x114.png">
    
    
    
           
             @*@Styles.Render("~/Content/css")*@
            @Scripts.Render("~/bundles/modernizr")
    
           
    
    
        </head>
        <body>
            <header>
    
    
    
                <!-- Home - Content Part ==================================================
    ================================================== -->
     
      <div id="header">
      <div class="container header"> 
        <!-- Header | Logo, Menu
    		================================================== -->
        <header>
          <div class="logo"><a href="~/Content/Proximet_free/HTML/index.html"><img src="~/Images/LOGO3.png" alt="" /></a></div>
          <div class="mainmenu">
            <div id="mainmenu">
              <ul class="sf-menu">
                <li><a href="~/Home/index" id="visited"><span class="home"><img src="~/Content/Proximet_free/HTML/images/home.png" alt="" /></span>Home</a></li>
                <li><a href="~/Restaurant/Index"><span class="home"><img src="~/Content/Proximet_free/HTML/images/about.png" alt="" /></span>Restaurant</a></li>
                <li><a href="~/Content/Proximet_free/HTML/portfolio.html"><span class="home"><img src="~/Content/Proximet_free/HTML/images/portfolio.png" alt="" /></span>Portfolio</a>
                  <ul>
                    <li><a href="~/Content/Proximet_free/HTML/gallery.html">Portfolio Gallery</a></li>
                  </ul>
                </li>
                <li><a href="~/Content/Proximet_free/HTML/blog.html"><span class="home"><img src="~/Content/Proximet_free/HTML/images/blog.png" alt="" /></span>Blog</a>
                  <ul>
                    <li><a href="~/Content/Proximet_free/HTML/singleblog.html">Single Post</a></li>
                  </ul>
                </li>
                <li><a href="~/Content/Proximet_free/HTML/features.html"><span class="home"><img src="~/Content/Proximet_free/HTML/images/features.png" alt="" /></span>features</a></li>
                <li><a href="~/Content/Proximet_free/HTML/contact.html"><span class="home"><img src="~/Content/Proximet_free/HTML/images/contact.png" alt="" /></span>Contact</a></li>
              </ul>
            </div>
    
                  <!-- Responsive Menu -->
            
            <form id="responsive-menu" action="#" method="post">
              <select>
                <option value="">Navigation</option>
                <option value="~/Home/index"></option>
                <option value="~/Restaurant/Index">RESTA</option>
                <option value="~/Content/Proximet_free/HTML/portfolio.html">Portfolio</option>
                <option value="~/Content/Proximet_free/HTML/gallery.html">Portfolio Gallery</option>
                <option value="~/Content/Proximet_free/HTML/blog.html">Blog</option>
                <option value="~/Content/Proximet_free/HTML/singleblog.html">Single Post</option>
                <option value="~/Content/Proximet_free/HTML/features.html">Features</option>
                <option value="~/Content/Proximet_free/HTML/contact.html">Contact</option>
              </select>
            </form>
          </div>
        </header>
      </div>
    </div>
    
            </header>
            <div id="body">
                @RenderSection("featured", required: false)
                <section class="content-wrapper main-content clear-fix">
                    @RenderBody()
    
    
                </section>
            </div>
            <footer>
                <div class="content-wrapper">
                    <div class="float-left">
                        
                    </div>
                </div>
            </footer>
    
           @* @Scripts.Render("~/bundles/jquery") *@
            @RenderSection("scripts", required: false)
        </body>
    </html>

    here's my _Layout.cshtml

    should look like this:

    lay1

    but look like this :

    bad

    Does not display the rows from the db / does not display the images and does not load the .css file

    Friday, July 19, 2013 12:23 PM
  • User-874308982 posted

    Hi RafaReyes,

    Did you ever find a solution for your css problem on azure?  I am facing the same problem with my site.  On my machine, everything works fine. But after deployed to azure, no styles are being respected.  Everythin looks plain.  I checked all my css files on the azure website and can see all of them intact in the folders where they are supposed to be.  If you found a solution, please share it with me and it would help me a great deal.

    Babu.

     

    Wednesday, October 30, 2013 12:12 PM
  • User197322208 posted

    please replace

    <link rel="stylesheet" href="~/Content/Proximet_free/HTML/css/base.css">

    with

    <link rel="stylesheet" href='@Url.Content("~/Content/Proximet_free/HTML/css/base.css")'>
    Wednesday, October 30, 2013 10:33 PM
  • User782714748 posted

    I was facing this problem while deploying the code in Azure websites. it did worked when I deployed build from visualstudio.com and wasn't when I tried to publish the build from visual studio 2013. the main problem was CSS Minification. I totally agree with 1st response to this question. but thought of sharing solution that worked for me, may be it will help you in fixing it.

    basically when we deploy through VSO it generates minification files for css, js by kicking in system.web.Optimization, but when we do publish build from VS 2013 we have to take care of the below. bundling-and-minification 1. make sure the folder structure and your bundler naming convention should be different. something like this.

    bundles.Add(new StyleBundle("~/Content/materialize/mcss").Include(
                      "~/Content//materialize/css/materialize.css"));

    2. add at the bottom of your bundleconfig definition

    public static void RegisterBundles(BundleCollection bundles)
    {
      bundles.Add(new ScriptBundle("~/bundles/jquery").Include(
                 "~/Scripts/jquery-{version}.js"));
    
       // Code removed for clarity.
       BundleTable.EnableOptimizations = true;
    }

    3. make sure to add debug false in web.config (when you start local debuging VS2013 will give you a popup saying that you need to make sure to putting it back before deploying into prod. that itself explains much.

    <system.web>
      <compilation debug="true" />
      <!-- Lines removed for clarity. -->
    </system.web>
    Friday, July 24, 2015 8:59 AM
  • User-944086704 posted

    For folks stuck in Asp Net Core:

    https://docs.microsoft.com/en-in/aspnet/core/client-side/bundling-and-minification

    Friday, June 30, 2017 4:48 PM