locked
Missing dll generates errors RRS feed

  • Question

  • User1622294484 posted

    Hi all,

    the reason is I'm posting this here is that my problem accurs randomly on our deployed App. For performance reasons, we put CopyLocal to false for some references. After deployement, application worked fine, but from time to time it generates dll missing error for features that worked previously. no change has been done to the application. this error accurs suddenly and randomly.

    Any idea why ? your help or thoughts are much appreciated

    Wednesday, March 30, 2016 1:08 PM

Answers

  • User541108374 posted

    Hi,

    if you take a look at the logs (IIS) or windows logs do you see something abnormal when it happens?

    If you use web deploy from the same pc normally it keeps track of what files should be deployed and which can stay the same speeding up deployment. It helped us out a lot at a former project.

    Grz, Kris.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, March 30, 2016 1:18 PM

All replies

  • User541108374 posted

    Hi,

    if you take a look at the logs (IIS) or windows logs do you see something abnormal when it happens?

    If you use web deploy from the same pc normally it keeps track of what files should be deployed and which can stay the same speeding up deployment. It helped us out a lot at a former project.

    Grz, Kris.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, October 7, 2021 12:00 AM
    Wednesday, March 30, 2016 1:18 PM
  • User-2057865890 posted

    Hi krypton,

    If the assembly that you reference has secondary references that you need to include, you can add the DLL to your project, and change the Copy to Output Directory property to Copy Always.

    reference: Publish Referenced Assemblies

    Best Regards,

    Chris Zhao

    Thursday, March 31, 2016 10:01 AM