none
Workflow 2013 RRS feed

  • Question

  • Hi there,

    I have 2 web servers and a SQL Cluster. I installed Workflow 2013 successfully on a third server but I am not able to get up and running. Does my Workflow server need to be part of my URL as well? It belongs to SharePoint cluster but it is not part of the http address where my web servers are located. Ideas? I thought workflow just had to be running in order to work.


    Microsoft manager to programmer: You start coding. I'll go find out what they want ...

    Thursday, October 5, 2017 10:10 PM

Answers

  • Here you go

    https://sharepoint.stackexchange.com/questions/92361/sp2013-do-i-need-to-install-workflow-manager-on-wfe-or-app-server


    Please remember to click Mark as Answer on the answer if it helps you

    • Marked as answer by esteban2800 Friday, October 6, 2017 5:51 PM
    Thursday, October 5, 2017 11:14 PM
  • thank you

    Microsoft manager to programmer: You start coding. I'll go find out what they want ...

    • Marked as answer by esteban2800 Friday, October 20, 2017 9:03 PM
    Friday, October 6, 2017 5:52 PM

All replies

  • Here you go

    https://sharepoint.stackexchange.com/questions/92361/sp2013-do-i-need-to-install-workflow-manager-on-wfe-or-app-server


    Please remember to click Mark as Answer on the answer if it helps you

    • Marked as answer by esteban2800 Friday, October 6, 2017 5:51 PM
    Thursday, October 5, 2017 11:14 PM
  • thank you

    Microsoft manager to programmer: You start coding. I'll go find out what they want ...

    • Marked as answer by esteban2800 Friday, October 20, 2017 9:03 PM
    Friday, October 6, 2017 5:52 PM