none
Not able to create Azure Container Service type = Kubernetes RRS feed

  • Question

  • Hello, 

    i am using Azure CLI 2.0 and i am trying to create Azure Container Service type Kurbenetes, with this command (i already created resource group)

    az acs create --orchestrator=type=kubernetes --resource-group=mi-shared-docker-test --dns-prefix=kube --name=mishareddocker

    i am getting this error 

    waiting for AAD role to propagate..........Could not create a service principal with the right permissions. Are you an Owner on this project?

    i can create any vms, webapps etc, but why am i receiving this issue ? 

    Friday, February 3, 2017 10:36 AM

Answers

  • i solved my problem, it was about user permission issue, so i used to run the command by admin account. it worked well.

    • Marked as answer by lamarodom Monday, February 6, 2017 9:58 AM
    Monday, February 6, 2017 9:58 AM

All replies

  • i am also having a problem to run this command

    az ad sp create-for-rbac --role="Contributor" --scopes="/subscriptions/${SUBSCRIPTION_ID}"

    Role assignment creation failed. Traces followed:

    'ServicePrincipal' object has no attribute 'response'
    Traceback (most recent call last):
      File "/root/lib/azure-cli/local/lib/python2.7/site-packages/azure/cli/main.py", line 36, in main
        cmd_result = APPLICATION.execute(args)
      File "/root/lib/azure-cli/local/lib/python2.7/site-packages/azure/cli/core/application.py", line 151, in execute
        result = expanded_arg.func(params)
      File "/root/lib/azure-cli/local/lib/python2.7/site-packages/azure/cli/core/commands/__init__.py", line 299, in _execute_command
        result = op(client, **kwargs) if client else op(**kwargs)
      File "/root/lib/azure-cli/local/lib/python2.7/site-packages/azure/cli/command_modules/role/custom.py", line 518, in create_service_principal_for_rbac
        logger.warning('Service principal response: %s\n', aad_sp.response.headers)
    AttributeError: 'ServicePrincipal' object has no attribute 'response'

    Friday, February 3, 2017 10:41 AM
  • not related with my problem
    Monday, February 6, 2017 7:06 AM
  • i solved my problem, it was about user permission issue, so i used to run the command by admin account. it worked well.

    • Marked as answer by lamarodom Monday, February 6, 2017 9:58 AM
    Monday, February 6, 2017 9:58 AM
  • Great !!!

    Sapna G

    Tuesday, February 7, 2017 8:02 AM