none
Device Registration failed

    Question

  • I have installed ADDconnect and creating a GPO to enable automatic registration of windows 10 machines. 

    but automatic registrations always failed with below errors. 

    Automatic registration failed at join phase.  Exit code: Unknown HResult Error code: 0x801c0002. Server error: empty. Debug Output:\r\n joinMode: Join
    drsInstance: azure
    registrationType: sync
    tenantType: managed
    tenantId: fd95fe1a-1798-4386-b8b9-882505eccaff
    configLocation: undefined
    errorPhase: join
    adalCorrelationId: undefined
    adalLog: undefined
    adalLog: undefined
    adalResponseCode: 0x0
    .

    Automatic registration failed at join phase.  Exit code: Unknown HResult Error code: 0x801c0002. Server error: . Debug Output:\r\n Managed.

    The get join response operation callback failed with exit code: Unknown HResult Error code: 0x801c0002. 
    Activity Id: fa3539e1-e195-4cf5-b1e2-5f36ec2d13dc 
    The server returned HTTP status: 400 
    Server response was: {"ErrorType":"AuthenticationError","Message":"The provided client identity data is not valid: (S-1-5-21-1023253932-726605409-1206319596-1107.2017-03-10 18:15:22Z).","TraceId":"fa3539e1-e195-4cf5-b1e2-5f36ec2d13dc","Time":"03-10-2017 14:29:05Z"}

    and when I try to join the machine manual I get below error. 

    This Device is joined to Azure AD, however, the user did not sign-in with an Azure AD account. Microsoft Passport provisioning will not be enabled. User: 

    Friday, March 10, 2017 2:43 PM

All replies

  • Suggest you to create a Technical Support Ticket with us as we would need deeper investigation and we would need sensitive information like your Subscription and Tenant details.
    Saturday, March 11, 2017 9:41 AM
    Moderator
  • Hi I'm having the same issue with some users in our work environment. I'm not having access to open a ticket with you guys. So any information on what could be the issue will help. 

    Thanks

    Thursday, August 3, 2017 4:07 AM