locked
LightSwitch 2013 Client Type == Desktop shows Loading.... when run. RRS feed

  • Question

  • I have a LightSwitch 2013 Out-of browser desktop application (XAML) which when built and run displays Loading.... but never draws the home screen.  Here's what I know:

    1) The problem is isolated to my computer. I can build & run the project on another computer running VS2013 no problem.

    2) When I switch the project client type to run in the browser, it will run correctly on my computer. (But of course I need it to run out of browser).

    3) It worked last week. I rolled back all applied windows updates... but no luck. It still does not work.

    Before I do something drastic like completely rebuild my computer, can anyone offer advice or suggestions?

    Thank you in advance,

    - Michael

    Wednesday, November 13, 2013 1:56 PM

Answers

  • Try clearing your Browser History.

    Check you have the latest version of Silverlight


    Johnny Larue, http://www.softlandingcanada.com

    • Marked as answer by Michael Fudge Wednesday, November 13, 2013 3:18 PM
    Wednesday, November 13, 2013 2:05 PM

All replies

  • Try clearing your Browser History.

    Check you have the latest version of Silverlight


    Johnny Larue, http://www.softlandingcanada.com

    • Marked as answer by Michael Fudge Wednesday, November 13, 2013 3:18 PM
    Wednesday, November 13, 2013 2:05 PM
  • Clearing my Internet Explorer browser history fixed this issue. 

    I have no idea why, especially considering this is a desktop app, but I am grateful for your reply.

    Thank you m

    Wednesday, November 13, 2013 3:07 PM