locked
Cannot see report in TFS 2017 RRS feed

  • Question

  • In TFS 2017 Update 2, now I cannot see any reports as picture follows. In forlder Settings I added domain adminitrator. Do you have any idea to help?

    

    Friday, September 22, 2017 3:49 AM

Answers

  • Hi Xinxin Dong,

    Thank you for your help. It works for me now.

    Thang Tran Duc

    • Marked as answer by Duc Thang Tran Monday, September 25, 2017 4:29 AM
    Monday, September 25, 2017 3:38 AM

All replies

  • Hi!

    TFS 2017 does not create new reports for team projects. You have to create them manually with command:

    TFSConfig addprojectreports /collection:"http://myServer:8080/tfs/DefaultCollection" /teamproject:MyProject /template:"TemplateName"

    Look this guide: Upload reports to your team project (TFS 2017.1 (RC2) and later versions)


    Friday, September 22, 2017 5:57 AM
  • Hi Alexandr,

    When I run TFSConfig addprojectreports I got a message as follows, how do I fix to continue to run the command:

    Friday, September 22, 2017 6:10 AM
  • Do you use for TFS port 80? or maybe 8080?
    Friday, September 22, 2017 6:26 AM
  • Hi Alexandr,

    I use port 80 for TFS.

    • Proposed as answer by JScottBrown Friday, September 22, 2017 12:46 PM
    • Unproposed as answer by JScottBrown Friday, September 22, 2017 12:46 PM
    Friday, September 22, 2017 6:28 AM
  • You need to supply the appropriate collection and project names.

    This worked for me on TFS 15.117.26714.0 (TFS2017.Update2)

    tfsconfig addprojectreports /collection:http://{server}:{port}/tfs/{collectionname} /teamproject:{projectname} /template:Scrum

    Quote your parameters as needed to deal with spaces (I never put spaces in names to avoid issues)


    • Edited by JScottBrown Friday, September 22, 2017 12:52 PM
    Friday, September 22, 2017 12:52 PM
  • Hi JScottBrown,

    Why when I run the command, I got a message Invalid URI: The URI schema is no valid.

    Thang Tran Duc

    Monday, September 25, 2017 2:54 AM
  • Hi Thang,

    This command also works on my TFS 2017.2.

    Please try on another team project to see whether it works.

    Best regards,


    MSDN Community Support Please remember to click "Mark as Answer" the responses that resolved your issue, and to click "Unmark as Answer" if not. This can be beneficial to other community members reading this thread. If you have any compliments or complaints to MSDN Support, feel free to contact MSDNFSF@microsoft.com

    Monday, September 25, 2017 3:27 AM
  • Hi Xinxin Dong,

    Thank you for your help. It works for me now.

    Thang Tran Duc

    • Marked as answer by Duc Thang Tran Monday, September 25, 2017 4:29 AM
    Monday, September 25, 2017 3:38 AM