locked
SQL Reporting services (2008 R2) reports load fine locally on server but shows "Loading" forever when accessed over the internet RRS feed

  • Question

  • I have an issue accessing SQL Reports over the internet from a SharePoint 2010 site, I am using SQL 2008 R2. When I access the reports locally they load pretty quickly but over the internet I just keep seeing "Loading" the reports never load. No errors in SSRS reporting logs. in ULS logs I see this, any help to get this fixed is highly appreciated

    06/24/2013 10:18:12.36*               ReportingServicesService.exe (0x18E0)                 0x2DC0 SharePoint Foundation                         Database                             4ohq      Medium               ...)     at Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingServiceSPImpl.GetSystemProperties(Property[] Properties, Property[]& Values)     at Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2010Impl.GetSystemProperties(Property[] Properties, Property[]& Values)     at Microsoft.ReportingServices.WebServer.ReportingService2010.GetSystemProperties(Property[] Properties, Property[]& Values)     at System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast(Object target, Object[] arguments, SignatureStruct& sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeTypeHandle typeOwner)     at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture, Boolean skipVisibilityChecks)     at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object o...        

    06/24/2013 10:18:12.36*               ReportingServicesService.exe (0x18E0)                 0x2DC0 SharePoint Foundation                         Database                             4ohq      Medium               ...bj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)     at System.Web.Services.Protocols.LogicalMethodInfo.Invoke(Object target, Object[] values)     at System.Web.Services.Protocols.WebServiceHandler.Invoke()     at System.Web.Services.Protocols.WebServiceHandler.CoreProcessRequest()     at System.Web.Services.Protocols.SyncSessionlessHandler.ProcessRequest(HttpContext context)     at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()     at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)     at System.Web.HttpApplication.ApplicationStepManager.ResumeSteps(Exception error)     at


    • Edited by Heman_74 Tuesday, June 25, 2013 6:42 PM
    Tuesday, June 25, 2013 6:41 PM

Answers

All replies

  • It's this the first time your view report on the SharePoint site? If in this case, I am afraid this issue was caused by Reporting Services SharePoint Intergrated Mode was not be configured correctly. Please refere to the link below to check it.
    Configuring Reporting Services for SharePoint 2010 Integration

    Does this issue occur on this report only? If in this case, I am afraid this issue was cause by the report design. Please refer to the link below to see how to create a sample report:
    Tutorial: Creating a Basic Table Report (SSRS)

    • Proposed as answer by Mike Yin Wednesday, July 3, 2013 5:09 PM
    • Marked as answer by Mike Yin Sunday, July 7, 2013 5:08 PM
    Monday, July 1, 2013 7:27 AM
  • Hi heman!

    How did you identify and solve the problem?

    BR,

    thks

    Wednesday, January 18, 2017 2:31 PM