none
Error when open visual studio 2013

All replies

  • The 'ProciderPackage' package did not load correctly
    The problem may have been caused by a configuration change or 
    by the installation of another extension. You can get more
    information by examining the file
    Tuesday, December 29, 2015 9:27 AM
  • Hi PeterNguyen,

    Thank you for posting in MSDN forum.

    This forum is discuss Visual Studio Setup and installation.

    As your issue is related to visual studio general questions ,I help you move this case to Visual
    Studio general questions
     forum for dedicated support.

    Thank you for your understanding.

    Best Regards,

    Wen Xu


    We are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this interview project would be greatly appreciated if you have time. Thanks for helping make community forums a great place.

    Click HERE to participate the survey.

    Wednesday, December 30, 2015 7:49 AM
    Moderator
  • Hi PeterNguyen,

    According to the error message in your reply, this problem seems caused by extension which installed on your Visual Studio.

    I suggest you check the ActiveLog.xml under the path of %AppData%\Microsoft\VisualStudio\14.0. This file will log all operations when you operate Visual Studio.

    Please check whether there logs which package load failed, then you can uninstall the related extension and re-install it.

    If don't have any related information, please uninstall installed extensions one by one to confirm which one causes this problem.

    Best Regards,
    Weiwei

    Thursday, December 31, 2015 6:08 AM
    Moderator