none
Win CE 6.0 Remote Admin missing "Apply" & "Cancel" buttons RRS feed

  • Question

  • Dear experts,

    In my building of Win CE 6.0, I have added in "Remote Admin" (or some people name it "Remote Configuration") for Win CE IP/shared folder/computer name configuration at far-end PCs.

    When launching Win CE and running Win CE Remote Admin locally (http://localhost/remoteadmin), we can go to many sub-pages to setup.
    Take for example at LAN Connections sub-page, when setting IP/Subnet/Gateway, but there is no "Apply" or "Cancel" button!!!! When we try to press "Enter", it prompts out error message of "Unable to Find Object [ValidationErrorString] & "Unable to Find Object [Apply]"

    The same error & situation also occurs in Remote Admin at setting sharefolder path & setting device name.

    Error message photo link attached:
    http://img38.imageshack.us/img38/8691/img5764p.jpg
    http://img515.imageshack.us/img515/7638/img5765s.jpg

    Can any experts please please help to have a look and provide some hints on what component I have missed?
    I have been desperately adding in all network related components into VS2010 builder, but the problem still exists, and I really really need some help.

    Thanks in prior for any guy to give any hints for me to try.
    Thanks so so so much.

    OscarLei

    Wednesday, October 27, 2010 4:52 AM

All replies

  • Will it actually be a Windows bug on CE Visual Studio? But I couldn't find any Win CE Visual Studio updates that resolve this bug.

    Thursday, October 28, 2010 9:17 AM