locked
Querystring breaks after deploying RRS feed

  • Question

  • I'm using a querystring as a parameter to filter records, so that an email link automatically opens the app to the required record. In development when debugging, the url with querystring is like:

    http://localhost:59944/HTMLClient/#10 

    and this works great. But after deploying to the production IIS webserver, where you'd think the url should be: 

    https://app.domain.com/#10

    IIS automatically redirects and changes the url to:

    https://app.domain.com/HTMLClient/default.htm

    I believe these different development vs. production url's are normal and this has never been a problem with my other LS HTML apps that don't use querystrings. But, it kills this one, and I can't figure out a workaround.

    Will appreciate any suggestions, thank you.

    Stephen

    Saturday, October 29, 2016 8:07 PM

Answers

  • Never mind, I used "?ID=xx" instead of "#=xx" as the querystring, and now it works with both development and production urls.

    Stephen

    • Marked as answer by sbarash Sunday, October 30, 2016 8:55 PM
    Sunday, October 30, 2016 8:55 PM

All replies

  • Never mind, I used "?ID=xx" instead of "#=xx" as the querystring, and now it works with both development and production urls.

    Stephen

    • Marked as answer by sbarash Sunday, October 30, 2016 8:55 PM
    Sunday, October 30, 2016 8:55 PM
  • Never mind, I used "?ID=xx" instead of "#=xx" as the querystring, and now it works with both development and production urls.

    Stephen


    Good.
    Friday, November 4, 2016 5:53 AM