none
Kinect v2 turned off while working and its still off RRS feed

  • Question

  • Hi

     I've been using beta Kinect v2 for a while now and it suddenly stopped working (beta one) in the middle of execution of application 

     

    - if i plug in device there is no USB "connect" sound

    - all lights on kinect are off 

    - LED light on adapter is orange and does not change 

    - KinectMonitor and kinectService are running

     

    this happened after I installed Kinect v2 SDK v2.0 1409. 

    - this sensor is from beta preview series 

    - new sensor works (final) 

     

    Any ideas how to fix it or is it bricked ? 

     

    best regards, 

     

    Tadej Fius 

    Wednesday, November 12, 2014 6:07 PM

All replies

  • Is it the black/white stripped version? If so, that version was a pre-release version of the hardware, which does not have a warranty. If you had paid to be part of the DPP program, the fee covered receiving a final release hardware product replacement. Those were shipped out to paid participants around the public release this summer. If you paid the fee, and did not receive your replacement contact k4w@microsoft.com.


    Carmine Sirignano - MSFT

    Wednesday, November 12, 2014 9:29 PM
  • OK, it has no white stripes, is there a #recycle program ? it would be such a waste to just throw it away 

    is there any other solution to service it ? 

    Wednesday, November 12, 2014 10:10 PM
  • I am not aware of any public repair services that can fix these.

    Carmine Sirignano - MSFT

    Thursday, November 13, 2014 5:54 PM