locked
Web Browser Rendering Problem? RRS feed

  • Question

  • User-2138202976 posted

    So i created my website. But it doesn't look like it has to be like others.

    I will give you example:

    Google Chrome:

    http://prntscr.com/krebuk

    My Browser:

    http://prntscr.com/kredq0

    .....

    Another Example:

    Google Chrome:

    http://prntscr.com/kredzk

    My Browser:

    http://prntscr.com/kree6x

    Why?

    Friday, September 7, 2018 7:15 AM

All replies

  • User753101303 posted

    Hi,

    Why not ? We know nothing about how they are produced and for now there is nothing telling me that you do look at the same links or that those links shouldn't change.

    If links are differrent do they still direct to the same page ? It is taken from values stored ion a datbaase or what ???

    Friday, September 7, 2018 7:27 AM
  • User-2138202976 posted

    I don't know what you are talking, but. As far as i know. Visual Studio uses IE7 to render the pages. If you have Internet Explorer 7 and Google Chrome for example will look same like my Browser and Google Chrome. The thing is that i don't know how to fix it. I don't want IE7 to render my pages. Its like its not HTML5.

    Also for this problem. My browser can't load videos on YouTube. So and IE7 can't.

    Friday, September 7, 2018 8:33 AM
  • User753101303 posted

    This is not your own site ? This is a programming forum and if your own site renders different links in two browsers I would look at how I generate those links.

    If this is on 3rd party sites you should rather use a support forum for your browser (maybe an extension causes this ?)

    Friday, September 7, 2018 8:42 AM
  • User-2138202976 posted

    They told me to go on this forum. And nope my site doesn't render different links. They are 100% same. But my browser renders it different. Why?

    Saturday, September 8, 2018 5:41 AM
  • User475983607 posted

    The first image is what it looks after a successful Google Chrome login.  The second image is what it looks like when not logged in and doing a Google search by category.

    Your question is related to general Google Search and Chrome usage.  I recommend Google support as this is not an ASP.NET question.  

    Saturday, September 8, 2018 10:59 AM
  • User753101303 posted

    Or you are not using the same default language in both ? Maybe the layout is not exactly the same depending on the language ?

    Saturday, September 8, 2018 11:13 AM