locked
IIS 8.0 keep asking credential for google chrome | IE works fine RRS feed

  • Question

  • User568431891 posted

    We have few web server and all are working fine 
    but newly created server with same web application having some issue with google chrome while authenticating

    We have added out site into trusted-sites in IE settings and IE works fine but google chrome keep asking credential not able to find out solution for the same. 

    Wednesday, February 20, 2019 3:41 PM

Answers

  • User568431891 posted

    Thanks for your answer, i got fixed it.
    This was more related to SPN

    Anyway thanks for efforts

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Monday, February 25, 2019 3:59 PM

All replies

  • User-848649084 posted

    Hi sonujaiswalit,

    You could also set site as trusted site in chrome by following below setting:

    • Click the Chrome Menu icon on the right of the Address bar.
    • Click on Settings, scroll to the bottom and click the Show Advanced Settings link.
    • Click on Open proxy settings (under Network).
    • Click the Security tab > Trusted Sites icon, then click Sites.
    • Enter the URL of your Trusted Site, then click Add.
    • Also Click Security tab > Local Intranet > Sites > Advanced , then add the URL to the zone.
    • Click Close > OK.

    Regards,

    Jalpa.

    Thursday, February 21, 2019 5:31 AM
  • User568431891 posted

    Thanks for your answer, i got fixed it.
    This was more related to SPN

    Anyway thanks for efforts

    • Marked as answer by Anonymous Tuesday, September 28, 2021 12:00 AM
    Monday, February 25, 2019 3:59 PM