locked
Navigation Page don't work ? RRS feed

  • Question

  • User369473 posted

    I want when I click to image to navigate to other page , I have a code like this ' '

    c# 'private void TapGestureRecognizerTapped7(object sender, EventArgs e) { Navigation.PushAsync(new AddFriendPage()); }'

    It's not working why ??

    Wednesday, August 8, 2018 3:42 PM

All replies

  • User369473 posted

    Picture Demo

    Wednesday, August 8, 2018 3:43 PM
  • User2148 posted

    You should format the xml part because is unreadable

    If you add a breakpoint inside the Tapped event does it arrive?

    Wednesday, August 8, 2018 3:46 PM
  • User180523 posted

    Please fix your code to include markdown so the site parser doesn't try to interpret it and display it. https://redpillxamarin.com/2016/12/13/faq-frequently-asked-questions/

    From what you have provided there is nothing for us to help with. Too little information. My first guess would be you didn't make a NavigationPage as your MainPage thus you have no Navigation object.

    But with so little to go on, about all anyone can do is point you at the Xamarin page for navigation and suggest you make the test app they have and see that it works. Maybe along the way you can spot the differences between what they do and what you did in your app. https://docs.microsoft.com/en-us/xamarin/xamarin-forms/app-fundamentals/navigation/

    Wednesday, August 8, 2018 3:49 PM
  • User369473 posted

    @AlessandroCaliaro said: You should format the xml part because is unreadable

    If you add a breakpoint inside the Tapped event does it arrive?

    No it doesn't , actually nothing is working and I don't know whats going on ?? As you see in the photos I have also other tapped event from past , but they are working fine

    Wednesday, August 8, 2018 3:55 PM
  • User2148 posted

    Does other bindings on the same page work correctly? I see another tapgesture on top of the one with problem... does it work?

    Wednesday, August 8, 2018 3:58 PM
  • User369473 posted

    @AlessandroCaliaro said: Does other bindings on the same page work correctly? I see another tapgesture on top of the one with problem... does it work?

    I found the problem , it's not just navigation ,nothing isn't working ??

    I have no errors and a put a label also that label doesn't show , Why ???

    Wednesday, August 8, 2018 4:01 PM
  • User2148 posted

    It’s difficult without the full xml

    Have you set the BindingContext? Start solving the Label problem, it should work with binding to a property...

    Wednesday, August 8, 2018 4:04 PM
  • User180523 posted

    @Endrit14 said: I found the problem , it's not just navigation ,nothing isn't working ?? I have no errors and a put a label also that label doesn't show , Why ???

    Your binding is broke. Period. The binding object is not evaluating to what you think it is. If nothing works, your binding is broken or not what you expect it to be.

    Wednesday, August 8, 2018 4:11 PM
  • User369473 posted

    @ClintStLaurent said:

    @Endrit14 said: I found the problem , it's not just navigation ,nothing isn't working ?? I have no errors and a put a label also that label doesn't show , Why ???

    Your binding is broke. Period. The binding object is not evaluating to what you think it is. If nothing works, your binding is broken or not what you expect it to be.

    Nothing is working , the app is debugging and works fine as it was in the past , but when I write something new it doesn't show ??

    How to fix this :?

    Wednesday, August 8, 2018 4:18 PM
  • User369473 posted

    I found the problem guy , thank you very much !

    Wednesday, August 8, 2018 4:24 PM
  • User2148 posted

    Delete bin and obj folders, restart the IDE and rebuild. Remove the app from your device

    Wednesday, August 8, 2018 4:25 PM
  • User369473 posted

    @AlessandroCaliaro said: Delete bin and obj folders, restart the IDE and rebuild. Remove the app from your device

    I fixed it , thank you very much .. I just enabled Mono and fastdeployment !

    Wednesday, August 8, 2018 4:29 PM