locked
Xamarin Forms IOS Simulator problems RRS feed

  • Question

  • User165876 posted

    Hello, I try to start my application with the IOS simulator in my MAC and I only receive this error.

    The app has been terminated. Launch failed. The app 'AuricMobileX.iOS' could not be launched on 'iPhone XS Max iOS 12.0'. Error: error MT0069: The app directory '/Users/eduardo/Library/Caches/Xamarin/mtbs/builds/AuricMobileX.iOS/b1742335670e976f5293c67bfb7ee21f/bin/iPhoneSimulator/Debug/AuricMobileX.iOS.app' does not exist.. Please check the logs for more details. The app has been terminated.

    When I try launch in the Remote Simulator to Windows I receive this error

    Somebody know one form to resolve this?

    Wednesday, September 19, 2018 9:01 PM

Answers

  • User369979 posted

    You can follow this documentation to install the .vsix package to preview the iOS 12. Please notice that it is based on the Xamarin 15.8 release, so it is not fully compatible with Visual Studio 2017 version 15.9 Preview. Moreover the stable release VS is coming soon. You can wait for that version if possible.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Thursday, September 20, 2018 2:29 AM

All replies

  • User369979 posted

    You can follow this documentation to install the .vsix package to preview the iOS 12. Please notice that it is based on the Xamarin 15.8 release, so it is not fully compatible with Visual Studio 2017 version 15.9 Preview. Moreover the stable release VS is coming soon. You can wait for that version if possible.

    • Marked as answer by Anonymous Thursday, June 3, 2021 12:00 AM
    Thursday, September 20, 2018 2:29 AM
  • User165876 posted

    @LandLu said: You can follow this documentation to install the .vsix package to preview the iOS 12. Please notice that it is based on the Xamarin 15.8 release, so it is not fully compatible with Visual Studio 2017 version 15.9 Preview. Moreover the stable release VS is coming soon. You can wait for that version if possible.

    With this now my simulator opens but I have still the same problem with the app directory.

    I can't debug my app in the simulator, in Windows and Mac is the same result, the app directory doesn't exists.

    Do you know one form to solve this?

    Thanks a lot

    Thursday, September 20, 2018 4:35 PM